Var farao kommer Fnulan ifrån?

God Tisdag! Och en god sopplunch från Itrim för min del. Nä det är inte så illa, den är faktiskt jättegod och av asiatisk smak. Att dom andra äter ”golunch” bekommer inte mig ett dugg. Jag är inte så bitter- jag är motiverad.

Kristoffer skrev på min Facebooksida att han ville att jag skulle berätta för honom var farao namnet Fnulan kommer ifrån. Jo du förstår, förr i tiden på början av 2000 talet så fanns det något som hette DC++ där man laddade ner musik. Och där kunde man även chatta med allt och alla. Det var som en enklare form av Facebooks olika grupper typ. Där var jag med i ALLA grupper, och jag pratade med ALLA.

Då var där en kille som hette Jens som skrev till mig (då kallade jag mig Malinski) följande:
– Men herregud, du är verkligen och fnular rundor överallt…

Tadaaaaaam, Fnulan var ett faktum. Då föddes mitt alter ego!

Kom gärna med fler ämnen, debattfrågor, privata frågor, pinsamma frågor eller vad som =) Det är superkul att få svara på det ni undrar! PUSS

Haha ja mannen och jag lärde känna varandra på DC++ men det var allt annat än kärlek. Det ändrades drastiskt när vi träffades och blixten slog ner

LOADING..