Bröstbesiktning & podcast

Fredag. Hela dagen. Min dag började sjukt tidigt… Jag är ingen morgonmänniska och det värsta är att jag var tvungen att snygga till mig också och det tar tid när man ser ut som man gör på morgonen. Jag mötte upp Benjamin och Emelie på Malmö Arena Hotel för att förkovra mig i podcasternas värld. Det var MiM (Marknadsföreningen i Malmö) som hade sitt frukostmöte för medlemmarna.

Direkt efter var det dags för besiktning av brösten hos Gie på Aleris (f.d Tereskliniken). Hon utbröt ett rungande HURRAAA när hon såg sitt mästerverk i form av min naturliga (men på rätt höjd och normal storlek) bröst. Vi ska ses till hösten igen för en eventuell korrigering av ena vårtgården. Det är inget jag ser men Gies kritiska ögon och krav på perfektion ser…

Direkt därefter…. möte med Amanda på Itrim men det berättar jag mer ingående om sen vännen.

Nu sitter jag och väntar på mitt lunchsällskap för ett företagsmöte. Och sedan springer jag till min PR byrå…

Japp….. Är man ledig så är man….

LOADING..