Startup och menytestare

Bästa tjejerna från Scandic tillsammans med mig och Petra

Jo, kära läsare jag vet att du vill bestämma men jag måste skriva lite annat också. Är det okej? Jag har så många inlägg kvar så jag fortsätter tills allt är besvarat.

I onsdags var jag på två event som MALIN! Inte som bloggare utan bara mig <3 Det är faktiskt skillnad. Petra var snäll nog att fråga om jag vill följa med henne till Scandic Triangeln och vara med på en medlemskväll där vi skulle smaka en ny meny och lite vin.

Lite? Jag kan säga att jag gungade lite när jag gick hem… Jag hade sagt till Cornelia att jag skulle strunta i vinet och köra hem. Jag ångrade mig snabbt och vid 19 tiden messade jag Cornelia att jag behövde skjuts hem i alla fall =)

Mattias som är restaurangchef på Scandic Triangeln välkomnade oss med Cava. Det var då jag förstod att det var dags att messa Cornelia om skjuts hem.. Mattias berättade om de nya planerna för restaurangen och det kommer att bli GRYMT! Hotellet ligger mitt i Malmös hjärta och nu kommer det att börja pulsera på fler sätt.

Nu är det så att jag kan inte skriva menyn eftersom den inte är riktigt klar ännu. För min del var den mer än klar, den var UNDERBAR!! Detta var en varm bönsallad med getost, äpple och valnötter och annat mumsigt. Jag blev förvånad av smakernas otroliga komposition när jag fick in det i munnen. MUMS!!

Åh jag vet inte vad detta var riktigt men det var så gott! Som en ceviche men med kött. Smakerna dansade samba i munnen på mig!

MUMS MUMS MUMS!!!! Fantastisk god kyckling!! Åååå vad gott med världens godaste rotsaker!

Jag blev helt till mig av efterrätten, jag blev så lyrisk så jag glömde ta kort. Jag kan lova att det är den GODASTE efterrätten jag någonsin smakat!!! Jag ville aldrig att den skulle ta slut! Det var en dröm i choklad.. åååååå vad gott!!! Detta är Jens efterrätt på bilden =)

Ja.. det blev en del vin till maten, minst sagt! Mattias bad oss smaka de olika vinerna till de olika rätterna för att se hur det ändrades i smakerna. Ett vitt vin var jag inte så förtjust i, men till bönsalladen var det supergott! Så konstigt!

Ett av mina favoritvin!! Vi fick också veta att det kommer till att finnas en sommelier i restaurangen, det gillar jag! Jag tycker att det är fantastiskt att få höra bakgrunden till vissa drycker och förstå smakerna.

Tack Petra för att jag fick hänga med dig! Och du som läsare, se till att bli medlem så kanske du med får chansen att hänga med på något sånt här i framtiden! Det kostar inte en krona men du får massor med förmåner!

Jens var också på plats, vi hittade honom på kvällens AW på Scandic där nyföretagare minglade och nätverkade #startup =) Han var ledig som fotograf tills han fick tag på min kamera! Det var riktigt najs att kunna njuta för en gångs skull!

LOADING..