Trender & jag må vara ytlig….


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Idag kom solen! Helt plötsligt ser du folk med solglasögon ÖVERALLT! Jag har skitsvårt för att veta vad det är man ska ha för solbrillor så jag började googla. Det är första gången i mitt liv jag googlar på ”trend solglasögon 2016”. Det ska vara glasögon med ”Cat eye”, tidlös klassiker, leopard mönstrat och gärna oversized om du vill vara inne.

Jag har alltid bara köpt solglasögon för 79,90 i vilken affär som helst, men då blir jag fort av med dom också. Nu bestämde jag mig för att slå till… Ja, förlåt men jag beställde ett par dyra och med ett känt märke på Lensstore. Jag har fått för mig att jag kan hålla hårdare i dom då.

Jag har alltid varit övertygad om att ett par billiga är precis lika bra som ett par dyra och att ingen ser skillnad på äkta och oäkta solglasögon. När jag fick mina Michael Kors brillor så insåg jag; Det ÄR en GRYM skillnad!! Förlåt, jag trodde ALDRIG att jag skulle säga så för jag är verkligen ingen märkesmänniska, men jag vill inte ljuga. Dom är fantastiskt mycket mycket skönare och kommer att vårdas med kärlek och faktiskt få ligga i ett fodral när jag inte använder dom! Jag ska ha dom på nattduksbordet med pistolen laddad bredvid….

My precious!

Nu drar jag och Mira till Ängelholm på pyjamaspartaj hos Rebecca med Åse och Marica =) Ska bli kul och en jädrarns massa ungar!

 

I samarbete med Lensstore.se

  1. Superfina solglasögon! Love MK märket. ytlig? vem är inte det, livet ska njutas fina du 😀 Du är en sån underbar och fin människa att folk inte fattar det bara. 😉
    ha en jättefin helg och lördag med fina vännerna.

  2. Jag ber inte om ursäkt för min Michael Kors väska, och oj har en plånbok också! Och ett Louis Vuitton passfodral! Och en jäkla massa fina skor! Shoot me, liksom! Kvantiet OCH kvalité.. Om man har möjlighet alltså, förstås. Sen kan vi ju räkna ihop alla 79,90 glasögon som passerat genom åren.. Blir troligtvis också en ansenlig summa. Det jag ville säga var att du inte ska be om ursäkt 😉 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..