Tårar, glädje och en bunke ungar 

Hej kära! Jag har inte glömt dig jag har bara struntat i dig :). Vi har haft ett intensivt dygn med så mycket skratt och glädje. Jag hade en riktig ”bölardag” igår så dom andra tre Marica, Rebecca och Åse, mina godingar fick mest sitta och torka mina tårar. Jag vet inte riktigt varför det var bara en sådan dag. Då är det skönt att vara bland riktiga vänner som förstår och får en att se framåt. Idag är jag hur glad som helst igen :) Jag behövde bara lite äkthet och ärlighet.

Nu ser jag framemot en kväll med min älskade man och fina pojk! Och brudarna från gårdagen har jag redan bokat ny dejt med 🙂 Dock utan barn den gången mohahaha

Jag och Mira dök upp på eftermiddagen till Rebeccas helt magiska hus!!! WOW säger jag bara!!!  Buketten är från oss gäster till värdinnan.

Vi gjorde allt i vår makt för att trötta ut barnen i god tid så vi skulle få tjejprata utan alla – MAMMAAAAAAAAAAAAAA rop =)

Mira och Åses Alicia hittade varandra =). De andra barnen försvann ganska snabbt in på Albas rum.

Vi ville ha så mycket tid som möjligt tillsammans så det blev Pizza online till kidsen och vi mammor….

….. drack och åt……. gott….. Marica blev första servitrisen =)

Hahaha Åse in action <3

Japp… jag och Åse åt nog hälften av de 60 suchibitarna vi köpte!

Japp, världens godaste dessert!

Visst ser det ut som en härlig skara vänner!! Så varmt och äkta!

Tack fina Rebecca för att du öppnade upp hemmet för oss alla (förlåt för suddigt kort…)

Och kolla vilken fantastisk ring jag fick av Åse och Rebecca som tack för helgen vi hade i Malmö tillsammans. Jag lånade en likadan av Rebecca och ville inte lämna tillbaka den, nu fick jag en egen. LOVE IT

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..