Men ärligt.. vad hände idag? Jag satt i bilen och åt en hämtelunch och slängde mig i den på två minuter. Så stressigt har det varit idag. Folket i Tomelilla trodde nog att det var en ny byfåne som äntrat bygden. Det var bara jag! Nä på kvällen blev det en mycket godare middag än så! Jag gjorde en "hitte-på-gryta" som faktiskt blev riktigt skaplig. Såklart delar jag med mig av receptet till dig! [caption id="attachment_39947" align="aligncenter" width="1000"] Här har du inköpslistan =) Glömde dock curry, salt och svartpeppar på bilden.Svamp, billig kycklingfilé på Ica, paprika, purjolök, mango chutney, en apelsin, milda lättgrädde, chili och paprika fraiche.[/caption] [caption id="attachment_39946" align="aligncenter" width="1000"] Skiva allt som går att skiva och stek i en gryta. Nu gjorde jag på MASSOR men du kan dra ner på det såklart[/caption] [caption id="attachment_39948" align="aligncenter" width="1000"] Krydda med salt, peppar och curry och ta i grädden[/caption] [caption id="attachment_39949" align="aligncenter" width="1000"] Sen tjoffar du ner fraichen också och en halv burk mango chutney (175 g cirka)[/caption] [caption id="attachment_39950" align="aligncenter" width="1000"] Ta i en pressad apelsin. MUMS!![/caption] [caption id="attachment_39951" align="aligncenter" width="1000"] Låt det puttra ett tag och smaka av. Jag tyckte att det var supergott och i morgon får mina föräldrar också smaka[/caption] [caption id="attachment_39953" align="aligncenter" width="1000"] Jag äter med blomkålsris (riven kokt blomkål) och minimalt med sås. Barnen får vanligt ris till.[/caption] [caption id="attachment_39952" align="aligncenter" width="1000"] Och om du är som mig så är det mycket att städa upp efteråt...[/caption]