Stackars fotbollsföräldrar

HALLÅÅÅÅÅ LEVER DU?? Det ekar tomt som bara den!!

soccerDSC03920

Jo, nu har jag ingått i en sekt, en pakt eller en inre krets. Jag har varit där tidigare men då kom jag ut helskinnad. Jag blev nog tvingad att avgå på grund utav alla mina feltramp. Nu får vi se om jag har lärt mig något sedan dess. Nu är det på riktigt, blir jag godkänd att ingå i denna grupp på nytt?
Och hur tänkte jag när jag uppmuntrade Mira till att börja i Knatteskolan?

Jag tänkte inte alls…..

Du som är en fotbollsmamma (jag råkade skriva succermum på Instagram först :O), du vet vad jag pratar om. Om man har ett fotbollsbarn har man inget liv. Det är slut med sovmorgnar  och det är bara att kavla upp ärmarna och vara beredd på cafétjänst var och varenda helg. Dessutom får du tömma plånboken så fort laget ska sälja något som inte blir sålt.

Japp, man säljer sin själ och sitt liv åt Fotbollsdjävulen.
Den inre kretsen omsluter dig och det är svårt att bryta sig loss.

soccerDSC03930

Fotboll

 1. Ajamen, så är det i alla sporter! Började som handbollsmamma, blev tränare. Sedan blev det fotboll och innebandy och mer jobb.. 😀 Nu Har barnen vuxit upp – och jag håller på ännu.. xD
  Men visst undrade man om var klok ibland – upp klockan halv 6 en lördag- eller söndag morgon för att skotta fram bilen eftersom vi hade match kl 8 någonstans.
  Skotta behöver ju iofs inte fotbollsmorsor/farsor men vänta bara, det kommer handboll och innebandy också ska du se! Fördelen med dessa sporter är att man slipper stå ute och frysa i halv storm och ösregn en mörk oktoberkväll.. 😀
  Härligt och jätteroligt, men åh så skönt att det är över!!

  Kramen ♥

 2. .Men så härligt det är ändå !! Att stå där vid planen och se sin älskade unge vara lycklig tillsammans med de andra.
  Se dem kämpa i ur o skur. Höra hur de kivas i omklädningsrummet med varandra?
  Min äldste frågar än idag ”kommer ni på matchen?” 23 år gammal och har spelat sen han var 4 år
  Dottern flyttade tyvärr för långt bort för att vi skall kunna åka på match men hon ringer och rapporterar hur det gått och vilka hyss de gjort ❤️ Älskade ungar för dem har jag varit fotbollsmorsa i ur o skur. Idag är det värt varenda minut

 3. Fotboll är en härlig sport jämfört med hockey!!!
  Det är vidrigt, träning lördag kl 09.00, matcher 20mil bort, bemanning av A-lags matcher och diverse cuper som ens egna barn inte ens spelar… Helst av allt ska du ha en pappa alt släkting som har spelat i elitserien för att platsa in i omklädningsrummet… Och dyrt som satan!
  Nä fotboll är en härlig sport om man har upplevt värre…?

 4. Been there, done that… Men mina kids tappade snabbt intresset för den sporten. Tack och lov tänkte jag bär dottern deklarerade att hon skulle sluta, med orden ”Nu kan jag det här…”

 5. He he he, låter som ett hårt liv.
  Här där jag bor har man som fotbollsförälder mer som uppdrag att informera alla andra om senaste skvallret på byn 😉 Ingen tittar på barnens träning, alla sitter och babblar istället……

 6. He he, jag har det framför mig 🙂 Är för närvarande ”bara” musikalmamma och basketmamma, men på måndag drar det igång fotboll för lillkillen! Skräckblandad förtjusning…
  Kram

 7. Jag som har spelat själv sen jag var 6 år, blev sedan tränare åt tjejernas lag i tio år (sen damlaget) Men jag vill bara säga att den kontakten jag och min tränarkollega hade med tjejerna är obetalbar! Vilken rikedom!! De anförtrodde sig åt oss mer än åt sina föräldrar, det förtroendet liksom. ❤️ Vi hade fantastiska år med cuper och matcher. Jag ser tillbaka på den här tiden med en sån otrolig glädje! Den kontakten med ”våra” tjejer består i viss mån, det där härliga: Tjena Ullis, på stan värmer mitt hjärta än idag ?

  1. Åh vad roligt att höra!!! Det är väl lite det som driver och gör att tränare engagerar sig i barnen. Ni får så mycket tillbaka! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..