Taffy

Idag har jag gjort klart min Taffy hos Anna, ÄNTLIGEN! Jag har inte fått tummarna loss. Eftersom Anna och jag är goda vänner så blir det så att vi tar oss inte tiden till viktiga saker men idag så =) Vi påbörjade min Taffy (tatuering av ögonbrynen) för mer än ett år sedan och man ska liksom vara duktig och följa upp och lägga till mer efter någon månad. Men nej, denna kvinna får inte tummarna loss..

Taffy

Jag ska försöka berätta allt du behöver veta och säkert undrar om Taffy…

Gör det ont?
Ja, det känns men inte värre än att man står ut, och det är värt det =)

Vad kostar det?
Det kostar 3.500 kr hos Anna och 1000 kr för eventuell påfyllning inom ett år

Hur länge håller det?
Allt från 1 år till 3 år. Det beror på hur mycket du solar till exempel

Hur lång tid tar det att göra?
Ska du ha bedövningskräm så tar det en längre stund såklart (det tog jag), sen plockar Anna din ögonbryn, ritar ut den formen du vill ha och den börjar hon. Efter ett tag så får du kolla och så ser ni om det ser jämt ut och rättar till om det behövs. Allt som allt var jag hos Anna från 11.30-13.

Hur gör man Taffy?
Anna använder ett litet verktyg som typ en skalpell och ”gör” ett strå med detta helt manuellt för bästa resultat. Efteråt så får du färg som läggs på och sedan en fixering.

Vad ska man tänka på?
Du ska kräva all viktig information från din Taffy-utförare och även kontrollera att den som ska göra det på dig är certifierad. Anna trycker mycket på att man ska skriva under ett intyg på att man inte har blodsmitta eller annat samt att man är införstådd med att man är försäkrad med allt som har med Taffy behandlingen att göra.

Vad kan man mer göra än ögonbrynen med denna teknik?
Man kan även göra en eyeliner. Jag är GRYMT sugen på det. Tänk att vakna och bara behöva slänga på sig lite mascara =). Det kostar också 3.500 kr.

Jag gör tummen upp för Anna!
Ja, hon är en av mina bästa vänner men hon är otroligt duktig och proffsig! Det ska premieras!
Hälsa från mig så ska jag tvinga henne att ge rabatt om du kommer!
Du hittar henne HÄR

Min man gillar nog henne mycket idag för jag har vaxat benen OCH rumpan =)

page

Nu är ögonbrynen väldigt markerade och mörka, men det kommer att lägga sig =)
Jag ska visa dig om ett tag igen

 

  1. Hej, blir lite nyfiken när du skriver att man är försäkrad för allt som har med Taffy behandlingen att göra. Vad menas med det? Menas ansvarsförsäkringen som hon tecknat hos nåt försäkringsbolag? Om något händer antar jag att en ansvarsbedömning görs där eventuell skadeståndsskyldighet utreds. Tyvärr händer det ofta i alla möjliga branscher att kunder tror att det finns en försäkring som utger ersättning oavsett skadeståndsskyldighet enligt lag. Blev bara lite nyfiken… Må så gott!

    1. Jag menar att Anna har en behandlingsskadeförsäkring som gäller typ skador som hon eller produkter orsakar. Inte om man är missnöjd el liknande, det är en annan sak! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..