Cool & smart affärsidé!

Måndagen fortsätter vare sig vi vill eller inte. Det är så sorgligt att dagarna bara försvinner, ledsamt att man inte kan fånga in vissa saker i en burk för att känna känslan av vissa upplevelser. Visst är det konstigt att saker man gör bara försvinner i ett naffs.

Nä nu får jag komma tillbaka till verkligheten igen =)

Jag såg en så himla cool grej på nätet! Åsa som jag hade supermycket kontakt med för ett tag sedan (Madame Hoffa kallade hon sig i bloggvärlden) har tagit tjuren vid hornen och förverkligat sin dröm. Jag ställer mig upp och gör honnör för de som vågar följa sina drömmar! HEJA ÅSA! Dessa skriver jag GÄRNA om fast dom inte ens frågar om det. Heja heja!

Hon har öppnat en Webshop och som på Facebook gör ”Veckans outfit”. Då sätter Åsa ihop förslag på en outfit som du kan beställa till ett starkt reducerat pris! Smart! I alla fall för en sån som mig som inte är så bra på att komponera en outfit själv!

Här är mina favoriter, vilken är din?

1486048_1680566205561563_3442724419729601046_o
12794791_1683034638648053_5560535362170622739_o
12841217_1687710401513810_3696705922264887781_o

Dessa outfits kostar cirka tusingen för hela paketet!!

LYCKA TILL ÅSA!!! DU ÄR GRYM!!!
Här är Åsas webshop om du är nyfiken!

 1. Jättesmart ide faktiskt och du är ju bara för fin som faktiskt gör ”gratis inlägg” (som är samma sak som att jobba gratis) åt din vän, grymt fint faktiskt. Det är ingen självklarhet längre därute, alla ser sina bloggar som heltidsjobb och det ska man men ett inlägg får dig inte att förlora något bara för att du skriver om din vän, vilket många tycks tro. Så fint! Jag har ju sagt det förr, du är en fin människa. 😀 <3 ska kolla butiken….. även om jag har shoppingstopp haha. 😀 enligt min man då'ra, inte enlig mig. hehe

  1. ÅH tack!!!!! Vad fint av dig att skriva så!!! Ja för mig är det viktigt att hjälpa till och stötta upp!!! Är det ett större företag gör jag det inte gratis faktiskt, men med små kämpar blir jag glad om jag får ett mobilskal 😉 Jag tror du förstår vad jag menar eller hur!

   Stor Kram och nu somnar jag gott!!!!

 2. Underbaraste bästaste Fnulan! Vilken hyllning, tack! <3
  Och jag behövde inte ens bjuda på en nakendans 😛 (för er som inte hängt med sedan början, så bjöd Fnulan på nakendans på sin förra blogg när hon nådde 200 följare, och utmanade mig att göra detsamma 😉 )

  Så glad för din skull att det gått så bra för dig, du om någon förtjänar all lycka!
  Tusen tack för dina fina ord,
  Pussar & Kramar <3

  1. Åh Åsa det var så lite så! Glad för din skull!!!! Haha ja du nakendansen… HAHAHHA galet roligt!!! Puss och Kram och massa lycka till!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..