Varför jag är trött?

Här kommer jag in i bloggen likt en sliten och trött sengångare. Kan du se det framför dig? Jag ler inte ens när jag ser att vårt Magnoliaträd håller på att släppa ut sina färgstarka blomblad. Ja, snälla, fråga varför? Jag vill gärna att någon tycker förbaskat synd om mig.

Så blir det om man är glömsk och har för mycket i huvudet utom det man ska….

Jag har nämligen inte sovit, mitt i natten kom jag på att Mira skulle på utflykt idag. Japp, upp och hoppa och göra plättar, så det så. Har man lovat så har man så det så.

Jag är världssämst på att komma ihåg saker, idrottskläder, picknick, föräldramöte, kontaktbok och annat livsviktigt. Det går inte! Och jag kan lova dig att alla lappar försvinner i strumphimlen!

Pannkakor, Plättar

  1. Känner igen problemet! Jag har fem barn och mina ena son är funktionshindrat han river dessutom sönder alla lappar. Jag har börjat med att ta kort på viktig information och sedan lägger jag in påminnelser i mobil kalendern att köpa ingredienser till picknick och påminnelse att laga till den på kvällen. Att packa gympa påsar, att någon av ungarna behöver plugga till prov, tvätta mina arbetskläder osv. Påminnelse om allt faktiskt det är så himla skönt att slippa memorera allt i huvudet då sover man bättre.

    Ha en riktigt härlig kväll!

    Mvh Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..