Men så lustigt!

Hej kära, är det bra med dig? Jag sitter i Lobbyn på underbart fantastiska Strandbaden i Falkenberg. Halleluja vilket ställe! Just nu är mannen på fotboll och Mira är och leker i det roliga lekrummet så jag passar på att prata med dig en stund. Jag har varit nere i det fina spa:t en stund och njutit och vi har myst nere vid stranden. Livslusten bubblar inombords och håller på att explodera. 

 

Välkommen till Strandbaden

  

Vilken välkomnande miljö eller vad säger du?

 
 

ÅHh vilken utsikt!!! Mumsgumpen min

 

Men så himla lustigt, Åse (56kilo)pratar jag med nästan dagligen och när vi precis kommit till vårt rum får jag ett meddelande att hon och Vickan (Matplatsen) också är här. Hallå är världen liten eller? Så det blev kram och pusskalas. När dom har gottat sig färdigt i varma poolen kommer dom till mig och Mira på tjejkväll. 
 

Massor med snäckor på den kritvita stranden som snart ska fyllas med sommarglada svenskar

 
 

Mina sköna bönor!

 

Nu har jag även fått prata en lång stund med Diana som jobbar här och läser min blogg. Det är så kul att få lära känna dig som läser!

Nä hjärtat nu ska jag titta på Miras cirkuskonster i lekrummet. 

PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..