Fördrink & recept


Hej igen, sitter du med ett glas med ett gott rött vin? Igår fick jag smaka på en ny drink ”White Lady”. Åse är ett proffs på goda drinkar och insisterade på att bjuda på denna som fördrink innan middagen. Bartendern kunde hela historien bakom drinken, vem, hur och varför den tillkom, det var faktiskt väldigt kul att höra. Jag älskar när proffs visar hur bra dom är =)

Vilken är din favoritdrink? Jag är en sötsliskig typ jag, Irish Coffee, Snowball, Cava, Oboy med cointreau och sånt som får sockerdemorna att dansa salsa i munnen.

Här är receptet på drinken vi drack igår på Strandbaden =)

White lady

  • Isbitar
  • 45 ml Gin
  • 30 ml Cointreau
  • 15 ml pressad citronsaft
  • ¼ äggvita
  1. Fyll en shaker till hälften med is.
  2. Tillsätt Gin, Cointreau, citronsaft och äggvita och skaka väl.
  3. Sila upp i ett kylt cocktailglas.

Receptet hittade jag HÄR

Haha kolla Miras min när bartendern shakar loss =) Och kolla in snygga Åse och Victoria

Mira fick också en drink, en alkoholfri sådan såklart. Och den smakade godis!! MUMS, jag skulle vilja veta vad det var i den <3


Bloglovin

LOADING..