Färgsprakande show

Ja, jag vet, jag är sen att komma och säga hej men jag har tittat på de sista avsnitten på Tudor och kunde inte slita mig. Så tomt det blir när man har tittat färdigt på en serie.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Ingång i hallen

Igår hade Mira sin första gymnastikuppvisning och hon var så nervös den lilla skruttan. Temat var Tivoli och jag blev inte förvånad när hon valde att vara en ballerina. Jag blir så rörd när jag ser hur barnen kämpar och är så stolta! Mira det lilla hjärtat har svårt för att hjula men inte farao gav hon upp. Jag blir även rörd när jag ser alla tränarna och vet vilket engagemang och tid som ligger bakom deras arbete. Stor eloge till dom alla! Mira ser upp till sina ledare som om dom vore gudar! Underbart

Jag har själv varit gymnast och tävlat, vår trupp kom så långt som 8 i SM =). Jag var även hjälpledare och det suger i kroppen att vara med och hjälpa till, men min tid räcker inte till. Tyvärr

Nä nu ska vi baka Dumlekakor!
Puss

6-7 åringar II

DSC04467
DSC04436

Kolla glädjen!!! Underbart!!!

 

DSC04415

Man måste man kolla var mamma och pappa är =)

Bloglovin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..