Recept på världens GODAST & enklaste fika/godis/efterrätt

Herre min Jesus, Halleluja, Price the Lord vad gott! Och så oförskämt lätt så jag vill knappt berätta det för du kommer precis som jag ”go bananas” på detta du med! Jag fick tipset av min vän Anna och när jag frågade henne idag så jublade hon att hon också måste göra det. Okej, är du redo?

 

Fixa en bakplåt med bakplåtspapper....

Fixa en bakplåt med bakplåtspapper….

DSC04506

Köp Dumle och försök att låta bli att nalla… Det är det svåraste i detta receptet!

DSC04508

Vad tuggar Mira på?? Det är i alla fall INTE äpplet!

DSC04510

Ut med kolorna med lagom avstånd

DSC04514

In i ugnen på 175 grader i 10 minuter

DSC04517

Ta ut dom och låt dom kallna….

DSC04518

Ät……. dödligt gott!!! Du kan ha dom till en efterrätt, som chips eller som kaka.. MUMS!!!

Bloglovin

LOADING..