Tävling; Någon som är hårig?

TÄVLING I SAMARBETE MED GILETTE

Hej bloggvän! Nu kör vi en liten snabb bloggtävling, tycker du inte det? Det är till alla som är lite extra håriga. Till dig, till din man eller kanske din hustru, vad vet jag=)

Fem stycken hårbeprydda personer kommer att vinna den nya superrakhyveln, Gillette Fusion ProShield. Den ska vara superbra eftersom den har dubbla smörjande komfortblad. Du kan själv läsa mer om produkten här.

För att vinna då?
Jo, berätta vad som gjort dig glad i dag!

Tävlingen avslutas 27/4 20:00

gilette

I samarbete med Gillette

 1. Åh spännande. Vad som gjort mig glad idag? Änsålänge (halva dagen kvar) var det den fungerande morgonen med glada barn som både ville hjälpas åt och samsas om sakerna, en sån morgon där allt bara funkar gör mig väldigt glad, en bra start på dagen helt enkelt 🙂

 2. Självklart, solen så orkade börja lysa på oss idag ☺ men även mina små ❤ som nästan alltid förgyller min dag ?

 3. ha ha ha kul rubrik!
  Ja min man är väl sådär hårig, men han rakar sig lite överallt dock. skulle vara kul att vinna den till han.
  Jag blev glad för mycket idag men två stora saker var dessa:

  1. På morgonen vaknade till ett mail, blogginbjudan till Kolmården, blir så glad att få gå i sommar med barnen, de har verkligen velat gå till Bamsesvärld och jag hade sagt att vi får se av ekonomiska skäl. Nu kan vi det, allt löser sig, jag blir så glad över det.

  2. När andra blir glada blir jag glad, även om jag inte känner de personligen. Men att läsa att Kenza och sin Aleks förlovat sig! Vart jätteglad för hennes skull, de har vart tillsammans så länga så det kändes som en glädjande nyhet. 😀 Har följt henne så länge, så det här gjorde mig faktiskt glad. 😀

 4. Jobbar på en förskola, nämner till ett barn att det är sol ute. Kan tilläggas dock att vi hade varit ute i 40 min. ”Va? Är det sol? Nehe, du måste skoja med mig! Nej men du har rätt, det är verkligen sol ute!” Får jag till svar då.

  Bra avslutning på en jobbig arbetsdag! 🙂

 5. Jag blev glad ända in i hjärteroten när mitt barnbarn kom och hämtade mig på mitt arbete idag, han bor nere i Madrid men är och hälsar på en vecka hos mormor och morfar, och när han lyser upp som en sol och trär sin lilla hand i min ja då svämmar mormorshjärtat allt över må jag säga 🙂 <3

 6. Hej!!
  Idag har jag haft en otroligt bra dag då den bara flutit på. Efter 2 veckor med en dålig farfar som är gammal och med dåligt hjärta har det nu vänt då han kommit in på ett korttidsboende för dementa. Han har under dessa 2 veckor ramlat ett antal gånger och vägrat äta men idag fick vi äntligen svar om att han får en plats på ett boende. Det har varit 2 veckor fyllda med oro för vad man ska se när man kommer till farfar. Det är ledsamt att han inte kan bo hemma men även oerhört skönt att han kan få den hjälp han behöver. ☺❤

 7. Idag är jag glad för min 16-åriga son som gjort sitt 5:e nationella prov i skolan. 5 prov på två veckor som han har varit så nöjd med.???? Och det är till han jag skulle vilja vinna då småfjunen på överläppen börjat växa fram ??

 8. Jag vart så glad idag när bonus sonen sa att du känns som att du är min mamma på riktigt. Så jag tänker säga mamma till dig sa han. Då vart jag alldeles tårögd ?

 9. Japp, jag är hårig. Har en sjukdom som gör att jag har ökad behåring på kroppen.
  Idag och alla dagar är jag glad för att snart får jag bo ihop med min pojkvän. Som vi längtar.

 10. En sak som gjorde mig väldigt glad idag var när min kollega och jag hade en liten battle i att vicka på öronen.

 11. I dag blev jag glad när en vikarie sa att jag va trevlig och ödmjuk att prata med. Tycker om när folk bjuder även på dom där positiva orden som vi alla behöver. Och jo hårig det är jag visst lite överallt 🙂

  Hoppas på tur

 12. Hej, mycket som gjort mig glad idag, men det bästa var nog när en kollega blev glad att hon fick ventilera lite problem med mig, kändes bra i hjärtat kunna hjälpa till!!

 13. Brukar inte vara med på tävlingar, men temat med att alla ska säga vad som gjort dem glada idag tyckte jag var trevligt och gjorde mig glad. 😉

  I eftermiddags när jag höll på att packa ner saker ur klädkammaren i flyttkartonger, så sa jag att ”väldigt vad mycket skit man samlar på sig”. In kommer vår 2,5-åriga pojke och upprepar ”ycke skit, ycke skit, ycke skit” hundra gånger medan hans pappa ringer FaceTime med farfar. 🙂

 14. Det är väl inte för inte som min man kallar mig för ”Lurven” (!?)…
  DET vill jag råda bot på nu inför sommaren. haha !! 🙂

  Idag blev jag glad för att min man kom hem igen efter några dagar på resande fot.
  Familjen är komplett igen och då mår jag som bäst 🙂

 15. Det som gjorde mig Glad idag att dottern kom hem efter en pappavecka. O vi har lyxat till det med chilli con carne som är lilltjejens favorit 🙂 åh hårig Åh ja. Med pcos går det åt ett par hyvlar om året 🙁

 16. lyckan att se sonens stolthet idag när han lärde sig hoppa långhopprep, det gjorde mig riktigt glad ända in i hjärteroten

 17. Att jag kommit halvvägs idag med att röja undan efter mig i gamla system på jobbet! Och att jag har tränat styrka igen – förutom i lördags så var det sist på juldagen….. =)

 18. Jaaa! Jeeeej! Älskar när du har tävlingar! Jag blir alltid lika Amerikansk fotbollig, kavlar upp armarna och typ bröstar upp mig inför fight. YES.

  Idag har det varit en mycket mysig dag trots att jag blöder ur näsan hela tiden efter min megaförkylning (det är något tokigt med min vänstra bihåla) (tror jag). Min minsting på 2 1/2 är sådär megamammig nu och det gör mig lite extra stolt och mallig. Allra mest när hans pappa är i närheten. Hehe… He. Man bara I’m on top of the world HEY. Men det som gör mig allra gladast är tanken på att jag verkligen har sådan tur. Jag har en helt fantastisk familj där vi alla är lyckliga och kärleksfulla mot varann och de alla gör mig så glad varje dag! Sedan överraskade min mamma mig med en frisörtid idag också som sen födelsedagspresent! Jag blev rörd till tårar! 🙂 Jag har nämligen inte gått till en frisör på 5 år!
  Hoppas att DU kan dela med dig av något som gjort dig glad idag, Fnulan!

 19. Jag blev riktigt glad när min son fick komma hem från sjukhuset där han fått tillbringa natten med sin pappa efter en ordentlig allergireaktion. Han har varit allergisk mot ägg hela sitt liv men kan nu äta det i tex pannkaka, men absolut inte i kladdkaka tydligen. Har så dåligt samvete för att jag lät honom prova, men nu känns det mycket bättre när han mår bra igen!

 20. Idag blev jag så himla glad när jag pratade med veterinären, och fick veta att tumören vi opererat bort på vår schäfer tik, var godartad! Kunde inte fått ett bättre besked att börja veckan med.

 21. Jag blev så otroligt glad när en främling log sådär ”hejvadsnyggduär” till mig, har gått ner 60 kilo och är inte så van vid det.

 22. Idag gjorde min man mig glad (det gör han oftast iof ) ligger förkyld och då kom han med choklad. Det gjorde mig glad! ?

 23. Jag tog med mitt barnbarn på en långpromenad i eftermiddag, sedan så fick hon följa med mig hem några timmar. Min dotter och hennes pojkvän har alldeles nyss flyttat till en ny lägenhet så dem monterade ihop möbler under tiden. Det låter säkert som en klyscha men när jag träffar henne så glömmer jag tid och rum. Jag känner att jag har mer ork och ett annat tålamod med henne än vad jag hade med min dotter. Hon är bara 6 månader och hon gör mig gladast i världen 🙂

 24. Åh det hade tyvärr passat mig…. Blir håriga för varje år som går, tyvärr! Skenant som tusan och jag lider faktiskt.

  Jag har det softa 1,5 året haft det tufft. Min mage rasade och sen dess har det varit jobbiga undersökningar.

  Tillslut orkar man inte mer och för 5 månader sedan sa kropp och knopp stopp.
  Svårt att lyssna till sig själv när man har 2 barn man vill göra allt för.

  Det som gör mig glad är att få ligga och grejjade i min trädgård. Rensa ogräs, se när blomstrar tränger upp och gröna skot på växer.
  En gör du mig glad fnulan!!

 25. Den här dagen har börjat riktigt bra, och det känns som den kommer fortsätta så också. I morse skulle dottern till skolan, och numera brukar hon vanligtvis gå själv eller med sina kompisar den lilla biten fram. Men i dag bestämde vi oss för att gå tillsammans och med sig fick hon sparkcykeln ner för backen. Hon skrattade, tjoade och var så glad och det var fantastiskt att se då jag vet att hon pratat mycket om att få cykla till skolan. Den riktiga cykeln får dock vänta då vi fortfarande saknar lås till den men tänk att en sådan liten grej kan betyda så mycket för min lilla tjej.

  Kram Sanna

 26. Min håriga underbara sambo friade i dag på morgonen! Iklädd endast sin kroppsbehåring! Fnissade och sa att han nog borde ansa sig lite och då gick han ner på knä och friade… det gjorde mig glad och är värt att firas

 27. Att solen visade sig på eftermiddagen(det snöade i morse) så min duktiga kille fick cykla på kvällen. Han fick ny cykel i lördags och lärde sig cykla på 5 min. Jag stolt som en tupp 🙂 och om solen skiner snart igen vore det trevligt med släta ben så jag kan ta på shorts och blända min omgivning; ) ha ha.

 28. När min 20 månaders son fick bamsekramar från sina treåriga killkompisar när vi klev in på förskolan, det gjorde mig glad & varm i hjärtat.
  Mjuka fina killar allihopa <3

 29. Att mina barn vaknade glada idag…morgonbestyren flöt på bra! det gör en mamma glad….
  Mindre glad blir man när man tittar ner…. dessa håriga ben!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..