Dagens modelluppdrag

---I samarbete med ItrimTriangeln---

Här kommer jag insläpande med benen tre meter bakom mig. Herre min Gud vad jag är trött! Det tar på krafterna att vara igång som idag. Vissa ord ekar i huvudet; LE, visa tänderna, till hår, till smink, ta på dig dom skorna, ha kul, tjohoooo jubla, VISA TÄNDERNA!

Pust hur orkar modeller göra detta varje dag? Jag är död efter en dag och då är det inte ens jag som modellat utan Mira. Och snacka om att den ungen är lycklig! Hon har lyst som den starkaste solen idag när hon fick vara modell för me&i:s höstkollektion.

Surt nog får jag inte visa något, men HALLELUJA vilka kläder! Jag längtar efter vartenda plagg!! Du ska veta att jag stod med tårarna i ögon många gånger när jag såg hur Mira njöt av stunden. Hon ÄLSKADE det och fick så otroligt mycket beröm <3 Mamma-hjärta- explosion PANG!

ps. Korten kan se konstiga ut men det är väldigt hemligt det här…ds.

Här sitter Mira men den fantastiska Helene som är en av grundarna bakom me&i. Hon berättade varför det heter som det gör och vad det skulle hetat från början, men det var en hemlighet ;)

Här sitter Mira men den fantastiska Helene som är en av grundarna bakom me&i. Hon berättade varför det heter som det gör och vad det skulle hetat från början, men det var en hemlighet ;)

Hårfix, nagellacksfix och lite smink på läpparna =)

Mira bröt först ihop när hon skulle ha brillorna men sen vägrade hon nästan att ta av dom

Lycklig Mira & ny frissa!

Och vilken lyx, någon som fixar skorna till en också =)

Och vilken lyx, någon som fixar skorna till en också =)

Bloglovin

  1. Å så kul att Mira är modell. Nu längtar jag ännu mer efter höstkollektionen.
    Bra att det inte är nån skillnad till hösten, jag brukar vilja ha varje plagg så garderoben börjar vara knökfull nu. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..