Recept: Feta-Keso-Ostkräm blev Korvgryta

MYSDAG, Jag är föräldraledig med Mira för ett kul uppdrag =)

Ibland händer det, Fnulan lagar mat! Ja, det blir jag tvingad till när mannen inte är hemma ju! Stackars mig. Och det värsta är att jag HATAR att gå till Ica och handla. Det är ju skitjobbigt, tungt och dyrt. Därför slutar alltid mina måltider med barnen med ingredienser på sånt som finns hemma. Det kan bli all världens ”Pitterssons blanding” med andra ord.

Förra veckan lyckades jag dock två gånger!

Jag började med att fixa till en kall sås gjord på i dl fetaost, 1 dl keso, 2 klyftor vitlök, 1 dl mini-fraiche, salt och peppar. Jag rörde ihop och mosade allt till en god röra. MUMS vad gott det blev, förvånande eftersom jag avskyr keso! Det blev dock VÄLDIGT mycket vitlök

keso

Fetaost

Och dagen efter blev feta-keso-oströran en ingrediens i korvgrytan =)
Jag stekte falukorv i bitar, hällde på en burk krossad tomat med chilismak, resterna av ovanstående röra (cirka 1,5 dl) och en paket matlagningsgrädde.

MUMS!

Ungarna åt som om dom aldrig sett mat tidigare <3

Trist bild men skitgott!!!

Trist bild men skitgott!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..