Möte om möte och tips till Valborgsbordet!

Hej vännen, är det bra idag? I Skåne snöar och regnar det från och till hela tiden. Helt galet,vilket sablans aprilskämt!

Jag har suttit i en massa möten idag och bokat många framöver. Tycker du det är roligt? Ordet MÖTE låter så formellt, viktigt och trist tycker jag. Jag tänkte om man kunde byta ut det till SAMTAL, men då känns det plötsligt oviktigt och ”själsligt”. TRÄFF låter också som att man ska ses för ett glas vin och ha kul och LUNCHMÖTE existerar bara för att man ska få gratis lunch. Så jag kom på det perfekta, SAMTALSMÖTESTRÄFF på lunchen! Då får man väl in allt? Eller?

Jag ska på ett event med flera experter och inspirationsföreläsare om möten på måndag den 2 maj i Malmö, då är det Möteskulturdagen. Det är Gr8meetings som står bakom dagen. Det ska bli intressant eftersom jag jobbar mycket med ”möten” både i mitt jobb och som bloggare. Hur skapar man ett dynamiskt möte med bra innehåll och positiva känslor som avslut? Det är kanske en helt ny ”Fnula” ni MÖTER efter det =). Det blir massor med spännande föreläsningar!

Vad är ett bra möte för dig? Det kan vara intressant för mig i min yrkesroll att höra faktiskt =)

Ett tips till dig som jag hittade hos Bambi min fina bloggkollega, Jisses vilken efterrätt!
Jag ska tvinga min man att göra den till Valborg!! Bilden är hennes och receptet hittar du HÄR.
Herre min skapare vad gott!!! Mannen min, du vet att jag älskar dig va?

Jordgubbsmoussetårta med vit chokladpannacotta gömma

Bloglovin

LOADING..