Träning ger inte alls färdighet!

Ja, men jag försökte i alla fall. Asså ärligt, det går inte att ta en grym ”Dagens outfit bild”!
Nä jag kan inte, och jag har tränat länge nu och ger snart upp.
Mira stod och skrattade åt mig och frågade om jag behövde hjälp.
Hjälp? Det är inget som kan hjälpa mig med detta.

myztyleDSC04043

Jag skiter i det och ser ut som jag gör =)

myztyle

En alldeles för mörk hall och skräp i bakgrunden gör inte det så snyggt precis. Eller en slarvig frissa och halvsminkat huvud är inte dom bästa förutsättningarna direkt.

myztyleDSC04045

Jag älskar i alla fall blusen som kommer ifrån My Ztyle och är av märket Ajlajk.
Den kommer att bli en favorit med sina fina detaljer! Och jag är barnsligt förtjust i rosa =)
Halsbandet kommer också från My Style och är av märket OXXO design
Ringen fick jag ju av mina Tb4 tjejer <3

myztyleDSC04046

my ztyle

Denna sjalen är LJUVLIG! Det är med en massa drömfångare, det kan man alltid behöva för i denna värld finns det många anledningar till att ha mardrömmar!

 

I samarbete med My Ztyle

Bloglovin

  1. haha jag känner igen mig, jag är kass på kameran. Det är hemskt när man går på bloggevent och alla bloggare stora som små tar sina ashäftiga bilder som bara skiner när man ser de. Sen kommer jag där, med en hyfsat bra kamera men noll koll. 😀 😀 😀 Äh jag ger upp jag med, va fasen, det får vara min signatur, att ha kassa bilder haha. 😀

    Du ser i alla fall jättefin ut i din outfit och otroligt fina smycken. 😀
    Ps. gillar mer slarviga flätor än perfekta ibland. 😀

  2. Du gör ju det hur bra som helst. Slarviga bakgrunder och osminkat och slarvigt hår, är precis så bra det ska vara. Varför ha en perfekt tillvaro när ingen annan har det. Att bara visa upp saker som är perfekt är inte trovärdigt. Fortsätt så…skitbra och precis det jag önskar. Tror du får mer igenkänningsfaktor så också av oss läsare 🙂

    Kram och shit vad snygg du är 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..