Tjohooo ännu en sak jag får avslöja!

Jippie, tjohooooo jag spricker av glädje! Jag har inte fått säga ett ljud till någon men NU så! Jag har fått ett till fantastiskt uppdrag som jag knappt kunde drömma om. Och det värsta var att jag var tvungen att skicka in en VIDEO på mig själv. Och konstigt nog så föll juryn som furor för mig och ringde och skrek i telefonen DIG VILL VI HA! Dom måste vara galna. Hörde dom inte att jag pratade skånska och såg dom inte att jag var slarvig i håret?

Framför dig har du alltså en blivande Vloggare för tidningen och webbsidan Res.se. Jag ska få åka ut i världen och göra reportage och film för att visa dig så att du kan välja ut vart du sen ska resa. Första resan går av stapeln i juni månad. Vad tror du, en hiss eller diss? Vem vill höra skånska liksom?

Jadå, mannen är med på noterna, detta är ett jobb som vilket annat!

Glädjepuss på dig!

Här får du se motiveringen =) Och HÄR kan du se alla fyra som vann den ärofyllda uppgiften!

Fnulan

LOADING..