Världens bästa hjälp!

NEJ det är INTE sponsrat, detta är en julklapp jag fick av min man och den har blivit min räddning på morgonen. Jag fattar inte var han hittar alla smarta grejer. Oftast hittar mannen sånt jag fryner lite på näsan åt först men sen inser att jag älskar dom. Cornelia fick samma sak och är lika glad som jag!

Denna mackapär är superbra för mig som har svårt för att få i mig frukost på morgonen och behöver mitt stora intag på morgonen enligt Amanda på Itrim , denna ”Smoothie maker” har räddat mig.

Du har en flaskbehållare där du lägger i dina bär, kvarg, yoghurt eller vad det nu är du vill ha i din smoothie. Sen sätter på locket med”knivarna”, vänder upp och ner på flaskan och sätter fast den i maskinen och kör igång. Tar upp den, vänder den och tar på ett annat lock. VIPS så är det klart.

ps….. med koden 335403 får du även 30% rabatt…. ;) ds

Bloglovin

LOADING..