Precis som jag sa…

Hej lördagsvän, precis som jag sa…

Har du firat kungen idag? Det har inte jag, jag är inte direkt någon rojalist men inte emot det heller. Vad tycker du? Jag vill inte ha någon president och jag vill ha kvar får kungafamilj som är ett fint varumärke för Sverige, men jag gillar inte de stora kostnaderna det medför.

Jadå.. nu var det igång precis som jag förutspådde! Jag hade tänkt mig en lugn stund medan Mira spelade fotboll, men nix jag förvandlades snabbt till en kiosktant. Där var många som skrattade åt mig eftersom dom tydligen läst mitt inlägg om just det här..

Mira var överlycklig i alla fall 🙂

Nu ska vi hem till våra goda vänner Alexandra och Erik och ha en trevlig kväll. Vad tänker du göra?
Jag vill ge Linda en extra varm kram idag eftersom hon ligger på operation och inväntar en ny frisk lunga. Fina Linda, du är inte ensam, jag och mina läsare tänker på dig!

image

Haha Mira tyckte att det var spännande att mamma stod där bak! Hon ska inte vänja sig, detta är pappas grej!

image

Bildbevis! Du ser, jag var INTE upplagd för att stå där och vara en presentabel kiosktant =) Men men vad gör man inte för kidsen, dom måste få ha något att skratta åt.

  1. Jag tycker att kungafamiljen är helt onödig. Dessutom tycker jag att det är ganska förlegat… och ganska odemokratiskt. Det är väl många som tycker att kungen kan lämna över till Viktoria nu, men inte får vi bestämma sånt heller, det är bara upp till kungen, inte så värst demokratiskt inte 😉
    Sen hatar jag inte kungafamiljen. Estelle är ju så otroligt gullig och de är ju ganska bra representanter för Sverige. Men jag tycker att det är vi, folket, som borde få bestämma vilka som representerar oss.

    1. Jo du har rätt i mycket!! Ja, vi borde kanske få bestämma mer eftersom det är vi som betalar socialbidraget till dom 😉 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..