Svär åt många saker…

Okej man ska föregå med gott exempel. Det är inte så lätt alla gånger. Speciellt inte idag.. Du vet passen… idag skulle det vara tredje gången gillt. Eller hur!! Skratta gott skratta fasiken inte sist. Jag åkte i panik in till Lund på lunchen eftersom Gabriel skulle ansöka om visum inför sommarens språkresa till USA och ansökan skulle vara inne typ NU. Jodå dom där bortglömda lapparna hade jag med mig som jag hade glömt igår och där var öppet, YES, Duktigt!
Men såklart hade jag inte dom gamla passen med mig så det var bara att åka hem igen. Håll i dig nu… jävla skit.

Jaja..

Lite bra ha det varit ändå. Anna har vaxat gorillan och Fridha har ansat påskriset på huvudet.
När jag kom hem hade mannen påbörjat nästa stora projekt. Biorummet. Aldrig lugn och ro.

image

Vaxat hela nederdelen hos Anna och klippt av halva håret hos Fridha på Clip. Yes 1 kg mindre på vågen

 

image

Då var det dags för kaos igen…

LOADING..