Första avsnittet ute…

Men herregud hur kunde jag tro att det skulle bli bra på film…? Trött, nyfärgade ögonbryn, kvällsfrissa och osminkad..
Jaja, ta mig som jag är eller så slipper du =) Här får du i alla fall höra min fantastiska skånska och träffa Mira <3
PUSS

 1. Hahaha du är ju bara föööör söt Fnulan 🙂 Det där grejar du ju fantastiskt bra , och flandern är väl inte pensionärsaktigt?? det är ju det som du ska se till att det blir ett hippt ställe för yngre människor att åka till såklart 😉 😉 ha det gött på resan 🙂 själv drar vi ner till Spanien i 3 veckor 😉

  1. Hahhaha ja men vad vet jag, Flandern… humm… låter osexigt!! Åh tre veckor, din gris!!! Glöm inte mig!! Kramen

 2. Hörrö snäckan, det märks inte ett smack att du är nervös inför kameran!!
  Go girl, njut av dina framgångar och jag tror att när två Skånetöser kommer till Flandern, då lär det hända grejer :-).

  Puss

  1. Gör det inte???? Benjamin sa att jag är söt när jag är nervös =))) Söt????
   Puss på dig goding

 3. Hej! Så roligt att höra era röster! Timmie var hos oss i helgen och vi kom att prata om Turkiet och jag frågade om han kom ihåg flickan vi träffade och det gjorde han. Han kom ihåg hennes namn, Mira och alla hennes dockor, Bamseklubben mm. Timmie älskar fortfarande sina Barbiedockor och hade packat sin väska förra veckan redan då de reser till Grekland om 2 timmar med hans mamma.
  Kramizar från ”farmor” Susanne

  1. Åh fina Timmie, dessa goa och underbara pojkar!! Ja dockor det hade hon massor av <3 Jag hoppas att vi kan ses på riktigt!! Kärlek

 4. Men alltså du är ju så gullig så man dör!! Självklart hänger jag med o fy va härlig röst du har. Lilla sötpropp!

 5. Glömde ju att skriva: Ha så jättetrevligt på resan!
  Det blir säkert jättekul! Hälsa familjen!
  Kramizar!

 6. Vad kul att få se och höra er och det gick ju bra.
  Flandern låter spännande………men så är jag ju pensionär också :-)))
  Hälsningar Skåne.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..