I rättan tid och Gränsö Slott

Jag har glömt att visa dig boendet på Gränsö Slott. Ibland få man skrika så blir man bönhörd eller hur? Usch förlåt för mitt bittra inlägg innan, men förstår du att precis när jag publicerat det fick jag en inbjudan till TJEJEHELG i Västervik med mina tjejkompisar! Mannen är ledig så det passar så bra och det är precis vad jag behöver; skratt, gråt, vin och mat i världens mysigaste stuga med utedass och havet som utsikt. Tack Alexandra och Anna-Karin för inbjudan <3

Då kom jag på att jag inte visat dig alla bilder från vårt besök på världens mysigaste ställe i Västervik i sommar, Gränsö Slott. Jag har skrivit några inlägg men inte visat dig hur vi bodde. Jag ska se om jag kan få med mig alla tjejerna i Västervik att äta afternoon tea på slottet….

Gränsö12

Här är den magnifika entrén till själva hotellet och spa:t. Mira ser alldeles tagen ut eller hur =)

Gränsö13

Gränsö59

Man kan bo på hotelldelen på Gränsö slott eller som det vi valde, små stugor som ligger nära själva slottet och även spa:t. Snyggt, rent och otroligt fräscht!

Gränsö62

Alla stugorna har tillgång till en egen liten pool med massor av solsängar precis utanför dörren! Vill man inte bada där finns ju hela havet eller spa att välja istället!

Gränsö22

Det jag uppskattade otroligt mycket var att dom tagit slottstemat in i de moderna stugorna när det gäller inredning! Även om du inte bodde på det eminenta slottet så fick du en känsla av att göra det med en utmärkt blandning mellan nytt och gammalt, precis så som jag har det hemma.

Gränsö4

Gränsö8

Alla stugorna hade även en stor uteplats och MASSOR med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna

Gränsö61

Visst är det fint?

DSC00874

Vi skyndade oss till spat=) Det har jag skrivit om HÄR

DSC06491

Och det var en superkort avstånd till slottet där vi åt och frossade, det kan du läsa om här.

DSC06408

Gränsö19

Gränsö Slotts afternoon tea var att dööööööööööö för!!
Och jag tror inte att någon kan klaga på frukosten heller!! Slottsmiljön är svårslagen!

Gränsö66

Hit kommer jag att åka fler gånger men jag vill gärna testa att åka utan Mira också
God sevice, fantastisk miljö, gourmetmat och lyx, det är min melodi!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..