Bästa PR

FREDAG, fattar du? Det är fredag och jag ska dansa fredagsdansen för mannen på gymmet om en stund. Igår sade jag till honom att vi skulle kunna träna tillsammans, inte farao trodde jag att han skulle säga ja… Han är ju en ensamtränare. Jaja, så det är bara att på med träningslasorna och se glad ut.

Jag måste berätta något gulligt, får jag det? Igår hade Mira sin kompis här och när vi satt och åt undrade Maja om det verkligen är sant att jag finns på Youtube. När jag bekräftade det så sa hon
– WOW vad du är häftig.
Jag ville inte förstöra hennes syn på mig så jag berättade inte att alla kan vara där.. haha. Då började Mira berätta för Maja var hon kunde hitta mig och bokstaverade mitt namn och skrev ner det till henne. SÖTISAR!

Japp jag finns på Youtube och har lagt ut en hel del filmsnuttar. Det är inget jag satsar stenhårt på men vill du kolla så hittar du mig HÄR. Där är en del från allt möjligt. Du får gärna prenumerera så får du meddelande när jag lägger upp något.

PUSS

fnulan1

Men asså bästa marknadsföringen för mig är min lilla dotter på sju år!

fnulan2

LOADING..