Tv4 på besök

Idag hade jag Tv4 på besök

Idag hade jag Tv4 på besök

Oj, det var svettigt att komma hem igår och ha Tv4 på besök direkt på morgonen därefter. Jag (vi) är en otroligt stökig person men när hemmet ska visas upp så blir jag helt plötsligt en perfektionist med djävulshorn på huvudet. Idag innebar det dock att jag får städa efter att jag har städat. I paniken fick jag nämligen slänga ner massor med grejer i en papperspåse och alla våra ytterkläder ligger på kontoret i en salig röra.

Jag får nog inte berätta varför Tv varit här men det kommer du såklart att få höra om sen. Och vet du, inför deras besök har jag till och med strykit min t-shirt. Det har nog aldrig hänt!

Idag är det bakom kulisserna på riktigt på Fnulans vis med skelett i garderoben =)  Det vill säga papperspåsar med ”Pitterssons blandning” Men här är iallafall det ”städade” hemmet… Vi hörs sen vännen, jag ska bara städa undan mitt städade hem…. Varför gör jag alltid såhär? När ska man lära sig? Min mamma gråter när hon tänker på det tror jag men en dag ska jag nog göra henne stolt. EN ANNAN DAG!

PUSS love

Jag HATAR mitt köksgolv men det ska bytas den dagen jag blir rik, det vill säga aldrig typ. Barstolarna ska bytas ut mot vita vi ska bara åka och fixa det =)

Vi har öppet mellan köket och vardagsrummet

Min pappa har faktiskt byggt huset och jag växte upp här som liten. Jag flyttade alltså hem igen som vuxen

Matbordet och stolarna ska också bytas, vi ska bara…..

Inget slott men vår mysiga koja!

 

 

 1. Åh, tycker du verkar ha ett underbart hem!!
  Va trevligt att få se det så däri lite fler bilder och den där städningen haha, den är vi nog många som gör 🙂
  Vi är nog bla. många som har ”låda nr som skräplåda. Översta lådan är alltid prydlig med bestick osv, men nr … pennor, ”viktiga”lappa, sudd, en strumpa, en hammare,några häftstift, ja du kanske vet haha.
  Oj flåt´, värstans vad långt det blir var gång jag bara ska kommentera…*suck*
  nåväl, ha en fortstatt trevlig dag *kram*

  1. Men å TACK!! Jag bara ser det där fula golvet och alla skavanker som skulle fixas. Vi kanske ska byta hem ett tag? Få tips och hjälpa varandra. Men du har det säkert ett helt ljuvligt och fantastiskt hem 😉 KRAM och TACK

 2. Så fint du har det!
  Hahaha, min familj blir tokiga när jag gör de där snabbstädningarna – sedan hittar vi inte grejorna på väldigt länge. Det blir som fenomenet ”jag lägger det här så vet jag var det finns” typ. Sedan hittar jag det aldrig mer…
  Kram

 3. Åå vad mysigt ni har o du med den städartalangen så är du mer än välkommen o umgås med mig. Finns liksom ingen energi att ens gömma allt i påsar . Säg till när jag ska börja kolla efter dig på 4:an. Nu ska jag kolla på härliga gänget från Köping.

 4. Vilket fint hem!
  Sådär skulle jag vilja ha det!

  (Hellre mysig koja än ett stelt slott…. )
  Kram på dig, tv-kändis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..