Vloggen

Min kära fina vän, nytt på Vloggen till dig

Min kära fina vän, nytt på Vloggen till dig

Vänjer man sig vid att se sig själv på Vloggen tror du? Nja… men det är förbaskat kul! Och du vännen, håll utkik på Tv4 och nyheterna vid 22:00. Det kanske det dyker upp ett ansikte på ekonominyheterna som du känner igen. Jag undrar vad jag har gjort. Galenpanna det är jag det =)

Men nu struntar jag i dig och ska gå till jobbet, jag ska bara leta upp lite grejer som jag städade undan igår… Jag undrar vilken av alla papperskassar mina nycklar till jobbet ligger i . Det blir en bra ursäkt att för att slippa arbetsuppgifterna och högarna med papper idag. Har man inga nycklar kan man inte jobba, så enkelt är det. Så kasta dina du med. Lätt som en plätt.

Under tiden som jag letar febrilt och svär som en borstbinde får du nöja dig med att klicka in dig på Youtube och se hur vi hade det i helgen. Det är bara att klicka på bilden så kommer du rätt. Och när du ändå är där så kan du ju gilla och börja följa.

Pöss mitt på nosen, du är grym!

vloggen

Klicka på bilden för att komma rätt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..