Grillat

Matkoma efter att mannen har grillat

Matkoma efter att mannen har grillat

Ja du läste rätt, vi har grillat idag. Naturligtvis menar jag mannen, men jag föredrar att säga VI för då låter det bättre. Och JAG har fixat med tvätten också. Ja, när jag har gjort något då är det bara JAG. Man får ju inte vara dum. På det sätter gör jag ju allt =)

Nu sitter jag här med matkoma efter en god bit kött och sallad. Och jag ska dricka ett glas vin. Jag har varit lite ledsen idag så jag vill bara mysa med de bästa och njuta av livet ikväll. Jag vet dock inte vad jag ska göra nu när Mello är slut. Finns det något att göra då?

Vad gör du vännen? Myser du också? Och vad åt du till middag?

LOVE

Grillat

Jag och Jens har lagt ut vårt första avsnitt, här får du veta vad för kamera du behöver =)Klicka på bilden nedan så kommer du rätt. GLÖM INTE ATT GILLA och FÖLJA tack <3

  1. Ja det ska bli superskoj, du får skriva kommentar om vad du vill lära dig!!
   PUSS och njut av denna dagen

 1. Måste erkänna att jag blev riktigt illa berörd över påhoppen du fick igår. Kritiken, påhoppen, ifrågasättandet etc. Att läsa vad man skrivit till dig gjorde mig ledsen. Du som bjuder på dig själv så mycket, självdistansen och din härliga utstrålning. <3

  Det märks hur nära du står dina barn. Vilken omtänksam, kärleksfull och trygg mamma du är. Det är ett mycket gott tecken när Cornelias pojkvän och Gabriels flickvän trivs så bra hos er. Så Malin låt inte energitjuvarna komma åt dig och låt människors avundsjuka och elakheter stutsa av dig. Dom är endast ute efter att såra och få dig att må dåligt. Tanka energi och kärlek från familjen, vännerna och dina läsare som är positiva och snälla.

  Önskar dig en härlig söndag.
  Stor varm kram. <3

  1. Tack Sanna, Ja det gjorde ont, men jag respekterar att vi har olika syn på saker. Och ibland är det bra att man får tänka till faktiskt.

   Det blev bara så konstigt för detta är en sån glad nyhet för oss och Mira älskar det. Men så började det att handla om mig och min värderingar och Cornelia blev även indragen. Det kändes inte riktigt rättvist. Tyvärr går jag in i försvar fast jag inte behöver det.

   Och vet du, EN kritiserande kommentar gör mer ont än vad 100 fantastiska kommentarer som dina värmer. De kritiserande tar mer energi och blogglusten försvinner faktiskt.

   Mina läsare behöver absolut inte tycka som mig och får gärna skriva vad deras åsikt är. Helt okej. Men ibland går det för långt.. Då svider det…

   TACK för att du förgyllde min dag <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..