Dejtnajt

Ojoj vår heta dejtnajt

Ojoj vår heta dejtnajt

Igår blev det dejtnajt, vi slog på stort mannen och jag, vi tog en dejtnajt så där bara. Det blev hett, svettigt och alldeles alldeles underbart. Vi tittade varandra djupt i ögonen och var sådär sjukt äckliga.

Ja vi var på IKEA en timme… Då jädrarns går det undan. Det är så vi spenderar tid på egen hand mannen och jag. De där ögonblicken när vi tittade varandra djupt i ögonen var när den ena inte tyckte som en andre. Jag brukar aldrig vinna ”arga-leken” tävlingen. Jag är sämst på den.

Vi hade presentkort på IKEA på 7.000 kr som vi hade sparat ihop- nu var det dags att spendera dom. Och som jag misstänkte så fick vi lägga pengar till själv också. Men ÅÅÅÅ så bra det kommer att bli! Ikväll snickrar vi möbler. Jippie snacka om en boost för kärlekslivet =)

Hur mår du vännen? Vad gör du när du har egentid med någon du vill titta djupt i ögonen?

dejtnajt

 

dejtnajt

 1. Ha, ha….Ja inte sätter vi ihop möbler eller annat sånt.
  Det är nästan enda gången vi blir ovänner.
  Då är det bättre att bara gå ut med hunden :-)))
  Hälsningar Skåne.

 2. Mannen din ser glad och lycklig ut. Tycker annars männen som går på IKEA ser ut som sju svåra år och att dom går sin död till mötes. 😀 Även dom flesta män som går på Ge-kås. Tänkte att när jag läste dejt, hett och svettigt att ni hängde i takkronorna. 😉

  Kram fina du och tusen tack för att du svarade på mitt mail <3

  1. Hahaha men Fredrik är inte som andra, han suckar inte ens på Ullared =)
   Takkronan, hmmm ska kanske testa den en dag! Jag ska bara kolla att vi har bärande väggar i huset.
   KRAM och du är bäst

 3. Jag och mannen åker till Väla i Helsingborg och shoppar eller så åker vi ner och hyr skräckfilmer och käkar en massa godis, hahaha.
  Väldigt romantiskt….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..