Utegångsförbud

God Lördag och utegångsförbud

God Lördag och utegångsförbud

Någon i vår familj ska få utegångsförbud på riktigt. Ett visst uppförande är INTE acceptabelt över huvudtaget. Det finns liksom gränser. Fast vet du en sak, plötsligt händer det men inte så ofta i detta hemmet. Jag vaknade INNAN mannen. Det sker typ 1 gång om året och idag var det dags. Jag ska verkligen ta mig ett allvarligt snack med mig själv för så här kiikran vi ju inte ha det eller hur. Skamligt rent ut sagt. Det innebär att jag inte får god morgon kaffet på sängen av mannen. Nu ligger väl han och tror att det ska bli tvärtom.

Nä det blir utegångsförbud för min del, minst en vecka.

Hjärtat vad ska du göra idag?
Jag och min vän Frida ska på premiär på Malmö Opera. Vi ska se La Gioconda som är en opera. Jag ÄLSKAR Opera, det är så vackert. Konstigt nog var inte mannen så sugen att följa med =)

utegångsförbud

Igår var vi och firade min svåger Jimmy som fyllt jämt. Han och jag dricker ALLTID Irish Coffee. MUMS. Godiset på bilden har inget med inlägget att göra.

Mira satt och mös i mosters bibliotek. Alltså den ungen gör inget annat än läser. Underbart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..