Ex on the Beach

Jo det är sant att Dottern är på Ex on The Beach

Jo det är sant att Dottern är på Ex on The Beach

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, inte ännu om dotterns medverkande i Ex on the Beach. Det har snurrat mycket och jag känner mig lugn och har tillit till mitt lilla barn. Jag skriver mer en annan dag. Du kan se en film där jag berättar om mina tankar så länge.

Cornelias egna ord finns på hennes blogg <–länk
Jag hoppas bara att alla kan se hur fin och genuin hon är. Cornelia har det största hjärtat i världen och jag litar fullt ut på henne. Min älskade tös.

Ex on the beach

 

 

  1. Visste inte ens vad ”Ex on the beach” var för något. Googlade. Förstår Din tvekan. Men, som Du säger, hon är vuxen och framtiden får utvisa om detta är något hon kommer att ångra. Föräldrar har i alla tider fått stå ut med att barnen inte lyder de goda råden, även våra egna föräldrar troligen, hihi! Vacker som en dag är hon i alla fall och lik sin Mor! Sitt i båten, det går säkert bra! Kram!

  2. Så fint inlägg! Jag har inte sett de men läst andras kommentarer om programmet i helhet och tycka vad man vill om konceptet för tv rutan men viktigt att inte döma enskilda personer. Får kanske ta mig tid att se bara för att 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..