Dagens radioprogram

Det blev lite annan radioprogram

Det blev lite annan radioprogram

HEJ lyssnade du på dagens radioprogram? Det blev inte alls som planerat och jag kallade mig själv alkoholberoende… HAHAHAHA men alltså, jag skulle ju säga att jag var beroende av sociala medier men det finns inget bra namn för det! Du som känner mig virrar på huvudet eftersom du inte är ett dugg förvånad eller hur?
Jaja det var bara att skratta och inse att man inte får komma dit där igen.

Det blev inget  brölloppsprat utan nästan en hel timme med diskussion om Sociala Medier på sommaren. När jag gick ifrån studion kom jag på det, jag är en slav under mitt begär.  Jag behöver ett behandlingshem….

Det som blev annorlunda var också att det endast var jag och världens bästa Cajsa som körde dagens panel.  Jag var faktiskt lite nervös för första gången men Cajsa är helt underbar att jobba med. Det var som en kopp kaffe med en god vän. Eller om vi ska tänka på vad jag sa så fel; en flaska vin med en god vän 😉

Här kan du lyssna på dagens avsnitt av onsdagsklubben. Jag babblar från 46 minuter.

Onsdagsklubben

Detta har blivit en favoritplats =) Cajsa är stenhård och kör med sina hörlurar men jag har inte vågat det ännu. Det är skönt att inte höra sig själv!!

P4

Emellanåt kommer nyhetsankaret in i studion och pratar viktigheter och väder.

Radioprogram

Den där gröna pinnen betyder att vi är under sändning och Cajsa sköter allt bakom spakarna. Vet du, programledarna får INTE välja musiken!! Fubbigt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..