Vad har Gabriel gjort?

Vad har hänt Gabriel?

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Vad har hänt Gabriel?

Herregud vad är det med mig och vad är det med Gabriel. Vi kom hem vid ettiden från Danmark och sedan dess har jag legat och sovit som om jag hade varit på ett Techno-Rave i tre dygn. Packningen ställde vi i hallen och nu väntar vi på att en hustomte tar anställning hos oss och fixar det. Mira stängde in sig på rummet direkt och mannen har sett golf.

När vi kom hem hamnade jag antagligen i chocktillstånd eftersom det var kliniskt rent i köket. Ändå har Gabriel varit hemma själv sedan i torsdags. Det gör mig väldigt misstänksam. Jag borde istället vara tacksam kanske?
Nä, jag är stolt, och vet du att i morgon börjar Gabriel sitt sommarjobb på Medimarkt i Lund =).

Nu väntar jag på att mannen kallar på mig för att maten står klar på bordet… Något kan jag väl begära eftersom jag sovit min skönhetssömn i fyra timmar.

Gabriel

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..