Hönsmamma

Hej från en Hönsmamma

Hej från en Hönsmamma

Hu jag är nervös och jag erkänner en riktig hönsmamma. I alla fall till Gabriel. Det stämmer det där med mamma-son i detta huset.

När vi åkte till Danmark så hade jag förberett matlådor till honom och skrivit en lista på kylan över vad som fanns. Jag hade även gjort en annan sak som nästa fick min man att bryta ihop av skratt..

Ja men vad då…..

Hönsmamma

…. pojken måste få veta hur man sätter på ugnen ju!

Idag börjar lilla lilla goa fina mini-prinsen sitt allra första riktiga jobb på Mediamarkt. Jag antar att jag är mer nervös än honom. Jag sade till honom att trimma skägget och insåg att jag nog gick över gränsen då….

Svärsonen Rasmus är på plats på Mediamarkt (han jobbar också där) och jag har skickat ett sms till honom att han ska ta hans om Gabriel. Och matlådor har sonen med sig, men dom är inte jag skyldig till utan det är mannens förtjänst =)

LYCKA TILL Gabriel =) Mamma är alltid stolt, med eller utan ditt skägg.

    1. Hahha I am NOT =). Men jag har sketans ont i magen för när jag ska vara borta i tre veckor så det är bra att lära honom hur ugnen funkar. Och vet du. Då kan jag tvinga ungen att laga mat till mamsen =)
      Pöss

  1. Malin, glöm inte att visa hur disk, tvätt o dammsugaren funkar. Kanske bra att visa hur du hanterar toaborsten, diskborste….. Skämt å sido grabben kan själv jag lovar. Han städat ju så fint denna gång.

    Kram på dig supermorsan!!

    P.s tur jag inte är mamma, skulle curla minst lika mycket . Men våra barn är mer värda än så….vi litar på dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..