Mindfulness Lunch

Mindfulness Lunch

Mindfulness Lunch

Just nu sitter jag med min lunch på ett alldeles folktomt kontor, det får bli en ”Mindfulness Lunch”. Vi borde faktiskt äta så varje dag. När man äter med mindfulness äter du lugnt och stillsamt samtidigt som du smakar på alla smaker, känner efter hur det känns i kroppen och njuter. Helst ska måltiden ta 20 minuter. Lägg ner besticken mellan varje tugga och ta inte ny mat förrän du tuggat färdigt det du har i munnen. Jag vet inte om jag klarar det eftersom jag kastar i mig all mat för att hinna med annat…

Jag klarade av att vara tyst en hel dag på bloggen igår utan att vara rädd. Om du ser vad jag fick när jag kom hem vid 12 så förstår du säkert varför. Jag tog dagen och kvällen till familjen med andra ord. En väldigt bra prioritering eller vad säger du?

Mindfulness Lunch

 

 

LOADING..