Jag hatar Annas hem

USCH

USCH

Jag hatar min svägerska Annas hem. Kommer du in till henne får du svårt att andas. Du vet den där känslan av att vilja kräkas för att någon annan är så perfekt. Nu skojar jag såklart, det är en underbar känsla att komma in i Pysselannas hem. Det sprakar av pastellfärger och kreativitet och jag blir så avundsjuk att jag inte kan som hon. Jag är vit och tråkig i mitt hem, eller feg kanske man ska kalla det.

Här går det i ett, från vänner till släkt och massa annat. Så är det alltid när vi är här uppe i norr. Vi vill hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Det är synd att det är så långt som det är när det är människor man vill träffa så ofta.

Ikväll är vi hemma hos Fredriks syster och familj, innan middagen var vi på kyrkogården i Risinge och hälsade på de saknade. Imorgon bär det hem till de andra igen.

Du kan se mer vad @Pysselanna pysslar med på hennes Instagram.

Visst genomsyrar det kärlek i inredning och stil <3

Anna är en mästare att förvandla gamla saker till något vackert

 

Vi firade hennes födelsedag i fredags och Mira och kusin Moltas fick dekorera tårtan till gästerna
Visst är dom lika dom där två kusinerna =)

LOADING..