Annorlunda Nyår

Vad gör du på Nyår?

Vad gör du på Nyår?

I år ska vi göra något helt annat än vad vi brukar, vi drar iväg på nyår och skippar allt som heter middagsstress, städahusetstress, städaefterfestenstress och allt annat bök. I år har vi bestämt oss för att vi bara ska njuta av vara, äta gott och njuta av Polen.

Vi ska på Nyårskryss till Polen =)

För mig är nyår så himla viktig att fira. Man tackar det gångna året och bjuder in det nya. Det ska vara fin dukning, mat som man kanske inte äter annars, bubbel, raketer men framförallt ska det vara glädje och kärlek ❤️. Därför är det lite läskigt att bryta med våra traditioner och lita på att någon annan löser det, i detta fall ett kryssningsfartyg=). MEN, det är en del i mitt nya stressfria liv, jag prioriterar, gör saker jag verkligen vill och är med de som står mig närmst, familjen. Det är lättare att fokusera på det när jag har en massa måsten inför en av de viktigaste dagarna på året.

Vad är nyår för dig? Vad är det som är viktigt när du ska fira in det nya?

Vi har valt att resa med StenaLine mellan Karlskrona och Gdynia. Du vet säkert redan hur stor min kärlek är för Polen vid detta laget så det är inte alls konstigt att vi åker dit.

Här är en bild från en av alla resor dit, alla mina poleninlägg kan du se HÄR

 1. Jag har bara åkt till Polen från Ystad och då blev det oftast värsta festresorna med sprit överallt. Skulle gärna åka med barnen, se landet som ska vara himla vackert bortom hamnarna.
  För mig är nyår att vara tillsammans hela familjen. Äta extra god mat och njuta. Tända tomtebloss ute och skåla i något gott.
  I år åker vi till Stockholm och bor på hotell ett par nätter och äter på restaurang. Det blir museiebesök på Historiska, Vikingaliv och Medeltidsmuseet. Jag ser verkligen fram emot det.

  1. Åh men det låter ju helt underbart!!! NJUT!! Och jag lovar att det inte Bir sprit för vår del, Mira är med så då är det lugnt. Men god mat!! KRAM

 2. Vilket härligt nyår! Jag har djur så för mig är det viktigt att han inte är rädd för alla dessa raketer…… Så jag är hemma m honom o ibland vänner. Ingen stress bara lugn o ro.

 3. Nyår är inte så himla viktigt de senaste åren har vi firat lugnt, utom förra året då vi ställde till med riktigt stor fest. På julen skulle jag dock gärna åka hemifrån och låta någon annan ta hand om allt men där är jag motarbetad tyvärr

  1. Ja jag älskar Sopot, Gdynia och Gdansk. Där är så fint!!! Det låter som att du väljer en perfekt nyår! Kram

 4. Vi smiter också – från allt 🙂 Kommer fira i Karibien med 30 grader, sol, sand mellan tårna och en Mama Juana i handen 🙂

 5. Jag tycker också nyår är viktigt och vi brukar umgås med familj och vänner. Men då jag jobbar natt inom vården så vart tredje år så befinner jag mig på jobbet och firar. Så kommer det vara i år, så tolvslaget firas in med underbara kollegor istället om vi hinner med. Jobbar på en förlossningsavdelning

 6. Fantastiskt! Gör ni rätt i 🙂
  Ett år när allt var för mycket drog vi till Lalandia över julen. Åt smörgåstårta och badade på julafton..hahaha

 7. Vad mysigt! Fast när jag gick in och läste på länken så stod det att det är 20 års gräns, hur gör ni med MIra om det inte är barntillåtet?

  1. Jodå, det är barntillåtet men barn måste resa med vuxen. Jag ringde faktiskt och dubbelkollade. Vi kommer inte heller att vara där folk är som dricker och så. Det blir god mat i restaurangen en drink kanske, sen hytten =). Vill helst inte låta Mira utsättas för fulla kryssare,, Låter kanske tramsigt men det känns bäst för mig. =) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..