Låt det bli vitt och magbild.

HEJ lördag,

Åh idag ska du få se en magbild på Cornelia och Ärtan. Naturligtvis vill Cornelia visa annars hade den inte fått vara med. Nu är det vecka 15 för hela slanten och Cornelia börjar må bättre efter att ha kräkts och mått illa i 12 veckor. Jag hoppas att hon får känna på de små sprallande benen snart. Visst är den känslan helt magisk!!

Trodde du att du skulle få se en magbild på mig? Skärp dig, såklart är det Cornelias lilla mage du får en glimt på =)

Men en annan sak, jag är SÅ trött på Black Friday. Jag har inte handlat ett dugg för jag blir så irriterad på alla sms, mail och reklam på tv och sociala medier. Jag blir obstinat och gör tvärtom. Jag VÄGRAR.

Det är Black Friday:
– inför,
– efter,
– weekend,
– förfest,
– efterfest …

Och hela j*drarns året…Det värsta av allt, min man tvingar sig själv att vara på jobbet hela helgen på grund utav det. SÅ orättvist =)

Hihi detta är Mira i vecka 16. Gud vad det är roligt att minnas!

 1. Jag håller med dig om black friday,man är så less på det,innan det ens börjar. Sedan så måste jag ju gratulera dig till titeln som mormor,det är en underbar titel. Jag är mormor till fyra troll,och nu väntar jag bara på att få kalla mig farmor också,men det verkar inte bli än. Och grattis till föräldrarna också förstås <3

 2. Oh, vilken fin liten mage.
  Ska bli så kul att följa denna lilla ärtan.
  Jag mådde konstant illa och hade en hemsk halsbränna med första (jag har tre)
  och både mamma och mormor sa glatt: Då är det en pojke med mycket hår !
  Ut kom en skallig flicka….HA HA HA. Hur älskad som helst i alla fall.
  Hälsningar Skåne.

 3. Grattis till det nya lilla livet, helt underbart att ett litet liv växer där i magen och om några månader får Cornelia och hennes käresta ett mirakel.
  Det är helt magiskt det där med barnbarn jag har gåvan att ha sju stycken alla lika älskade och fina, går inte att beskriva utan måste upplevas.
  Må så gott och fin söndag från Österlen/MH

  1. Du kan tro att jag längtar så jag spricker. Det är så roligt att få ge Cornelia sina bebissaker och prata om när jag väntade henne. Underbart. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..