Inte läge alls

Godmorgon,

Godmorgon,

Godmorgon eller nått, här kommer en hälsning från den enarmade banditen. Så illa är det just nu, jag kan verkligen inte använda min vänsterarm. Jag har haft så otroligt ont i en vecka men nu är det nog toppen på Kilimanjaro… Jag skickade iväg familjen så nu har jag preppat mig med smärtstillande så jag ska orka med smärtan idag. Jag var hos läkaren igår och fått många pekfingrar och mediciner. Han pratade om kortison men sa att det var så många ställen som behövde så det skulle inte blir bra…

Vila armen… Vila armen… Jo men lätt med mitt jobb.

För dig som kan det där med muskler så är det rhomboideus som är förstörd på vänster. Vet du något man kan göra? Sluta blogga och jobba kanske?

Jag tänker på alla de som går runt med ständig värk, fy farao så hemskt! Speciellt när det är sånt som inte syns! Usch!

Puss och ha en fin dag!

godmorgon

Denna ungen lyser upp dagen när man har ont <3

 1. Usch, låter inget vidare, lider med dig<3. Nu var det ju det här med avståndet mellan oss igen:-). Har tid över om du vill komma hit. Kramar till bästa Malin!

  1. Åh jag hade så gärna kommit men som sagt är det för långt för mig att sitta i bilen med min hemska rygg. Du får minsann flytta hit!! PUSS

 2. Men usch din stackare!! Jag bytte tangentbord/mus på jobbet till en rollermouse och jag upplever faktiskt att det blivit bättre. Fast nu är det ju höger sida jag har problem med.. Är du vänsterhänt?
  Hoppas att du kan få ordning på det där nu snart! Men du har väl gjort precis som jag, gått alldeles för länge innan du tog tag i det… 😉 Puss!

  1. Jag är ju inte vänsterhänt och det chockade läkaren. Jag har rollermus på jobbet och har införskaffat något bra till hemma-dator också. Jag ska sluta sitta vid den bärbar. Jag tror att det är döden.- KRAMEN

 3. Usch, det låter inte kul ha ont, har inget bra tips förutom att familjen får skämma bort dig lite extra, då känns det bättre inombords i alla fall 🙂 hoppas det snart känns bättre, kramen!!

  1. Jag tror faktiskt inte att läkaren har rätt.,… jag tror mer på spinatus eller levatorn… Jag ska tillbaka till honom idag. Inte tänkt på Frozen Shoulder. Ska googla lite =)

 4. Jag har gått med en sjukt elak Frozen shoulder fick först diagnosen Impingement
  Beskriv gärna smärtan och förloppet kanske kan hjälp dig 🙂
  Kram

  1. Usch men fy!!!
   Jag har ont på ett ställe under nacken där den där kulan står ut på gamla tanter (Moi.,…) skulderbladet, armen-trizeps, armbågen och ingen känsel i pekfinger och de två sista fingrarna. Värken är värst i underarmen utåt kroppen. Jag har inte ett dugg ont på natten när jag sover och inte vid speciella rörelser. Det gör liksom ont hela tiden..,
   Synd om mig eller hur!!
   TACK!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..