Lida

Ibland ska man lida och det ordentligt.

Ibland ska man lida och det ordentligt.

Vill du höra något som fick mig att lida igår? Och vad jag ska göra till min stora förskräckelse.
När jag var hos doktor Eng igår fick han titta på några leverfläckar, han tittade inte så mycket på dom innan han vrålade
– Men herregud smörj in dig, jag har aldrig träffat en sån torris innan!
När jag frågade om jag skulle smörja med Propylessen han skrev ut en gång om dagen så skrattade han och sa
– MINST!

Hur länge ska man ligga där på den där hemska saken på fotot och invänta Sankte Per? Tar det lång tid eller går det fort innan han kommer?
Men du vännen, på riktigt, ska man ligga på en sån? Jag tror att jag kommer att dö då…

Lida

Nu ska ont med ont förgås.. Nu sätter vi in medicinmilitären och attackerar på alla håll och fronter.

 

 1. Åh spikmattan är otroligt skön att ligga på, den är guld värld för min dåliga rygg. Även när jag har svårt att sova lägger jag mig på spikmattan, somnar oftast inom en kvart. Börja med att lägga en tunn sarong el liknande de första gångerna du använder den, sen vänjer man sig. Hoppas att smärtan ger med sig.
  Kram

  1. Det säger alla att dom somnar så lätt, jag måste testa!! Går den att ha i sängen liksom? Jag har på mig nattlinnet ikväll som aldrig är på annars =) KRAMEN och tack för omtanken!

 2. Jag ligger på en likadan spikmatta nästan varje kväll. Har lagt det tunnaste lakanet som skydd för att inte få hål på huden. Förhoppningsvis ska taggarna få mina muskler att slappna av, är som en enda stor knuta hela tiden.
  Lycka till!
  Ps. Jag smörjer mig med Body shops Vanilla Chai-butter och det funkar finfint på min torra hud (plus att det doftar himmelskt). Ds.

  1. Jag måste köpa en egen för nu har jag lånat mammas. Ja, det behövs ett lakan, det gör lite ont… Tack fina Sandra!! ps. Jaaaa den luktar magiskt gott!! ds.

 3. Jag brukar lägga spikmattan i sängen. Har inget linne men det är nog bra att ha första gångerna. Brukar ligga på den ca 15 min det räcker bra. Man får en sån skön varm känslan i hela kroppen. Om jag har ont i tex axeln lägger jag bara den ”onda delen” mot mattan. Funkar mot all värk. Lycka till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..