Tävling ZBH- Zelected By Houze

---I samarbete med Zelected By Houze---

Zelected By Houze tävling!

Nu kör vi igång med en braktävling så här den 1 december. Vad sägs om att vinna fin fina grejer från Zelected By Houze?
Du har möjligheten att vinna tre underbara produkter som du kan pryda hemmet med till jul.

Första produkten är dessa ljuvliga adventsljuslyktor.
Och sedan får du även två stycken såna här STORA stjärnor att hänga i taket.
Jag har dom 
och jag ska åka och köpa lampor att sätta i för fint sken.

 

För att ha chans att vinna dessa fina inredningsdetaljer vill jag att du väljer ut din egen favoritprodukt på Zelected By Houze webbshop och kommenterar hos mig vilken det är! För att du ska få många chanser att vinna kan du tvinga gubben, vännen, grannen, barnen, föräldrarna eller en du inte känner att tävla! Säg till dom att vinsten är din om den kommer =)

Sista chansen att vara med är den 4 december 23:59

Vinnaren utses av ZBH och kommer att presenteras här på bloggen inom en vecka.

Jag vill gärna tipsa om att ZBH söker fler säljare. Älskar du inredning och att vara social är det ett perfekt jobb för dig. Eller kanske bara som ett extrajobb? HÄR kan du läsa mer om det.
Om du hellre vill vara värdinna för ett party så går det också jättebra!

*eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

 1. Har alltid varit så überkär i Zeb, the Texas Longhorn ❤️❤️

  Tipsar hela fejjan genom att dela ditt inlägg
  Förresten, ska ha ett nytt ZBH-party i januari, vore kul om du hade möjlighet att komma och kramas lite

 2. Jag älskar deras saker och handlar regelbundet därifrån. Tror min favorit är den grå taklampan i getskinn som jag köpte i höstas, eller kanske mattorna med ljus botten och svart mönster. Måste jag välja?

 3. Alltså det finns ju hur mycket fint som helst!! Men något jag såg på eventet i somras, som jag inte kunnat släppa är Golvljustakarna Grand gallery!!
  De är såå fina och köper man de måste man ju ha de ”vanliga” Gallery setet också 🙂
  Trevlig helg!

 4. ÅH! Jag äääälskar ZBH så detta är en tävling helt i min smak 🙂 Min favorit är Buffalohorn Luke. Har varit inne och kikat på den 7000 gånger, men aldrig fått tummen ur och beställt den.
  Älskade maken och jag kommer till våren få inglasad balkong och denna var det första vi bestämde vi skulle ha där. Skulle vara så fantabulöst underbart att få överraska honom med denna, som vår första balkonginredningsdetalj. En detalj som sätter pricken över i:et över hur resten av balkongen kommer inredas.

  Svamligt. Sorry. Blev bara så övertaggad! Haha!
  Stor KRAM!

 5. Ja, alltså. Vinner jag adventslyktorna och stjärnorna så kommer jag garanterat klicka hem Mr Luke. Bara en parantes. Hehe..

  Mvh
  Snurrig chey – hej hej.

 6. Ljuslyktan Dali är ju såååååå fin och inte specielt julig , det gillar jag.
  Din blogg är toppen, många goda skratt har jag fått sen jag hittat hit.
  Decemberhälsning ifrån Danmark.

 7. Jag gillar vasen baby Bloom. Hur snygg som helst. Och håller tummarna för lite tur . Lite fina nya julsaker tackar man inte nej till.
  Ha en fin helg!
  Kram Carina

 8. Handdukar kan man inte få för många och mer prylar att sätta i skåp, på bord, i fönsterkarmar och sen i lådor behövs inte.
  Så handdukar Carlton får bli min önskning.
  Hälsningar Skåne.

 9. Åh, massor av fina saker hos ZBH. Mitt hjärta klappar lite extra för
  Champagnekylare Chateau, så snygg! Funderar skarpt på att köpa den ”från Tomten” och lägga under granen..
  Nu håller jag tummarna för det härliga julpaketet!!
  Kram ♡

 10. Oj oj vad svårt! Det är så mycket fint! Känner dock att Lanterna Marrakesh är en storfavorit! Älskar att tända ljus och mysa oavsett årstid! När sonen med kompis sov i tält hemma på tomten i somras tände jag upp lyktor och ljus för att det skulle bli mysigt när de skulle lägga sig och om de skulle behöva gå upp mitt i natten….

 11. Wow, vilken fantastiskt vinst! Här hemma älskar jag inredning, men det är sällan det finns utrymme att lyxa till det med något nytt. Som ensamstående mamma är ju ekonomin som bekant ofta väldigt tajt, och när det väl finns utrymme för något inköp så tycks det alltid komma något annat i vägen. Hade därför varit otroligt kul att få vinna hem dessa fina.

  ZBH har otroligt många favoriter, och en annan som jag gillar lite extra är Bordslampa Hudson (http://webshop.zbh.se/sv/produkter/dekoration/lampor/bordslampa-hudson.html). Har ju fastnat riktigt ordenligt för allt med mässing/guld och mamor.

  Kram Sanna

 12. Oj vilka bra vinster. Jag gillar allt på deras sida och vill ha allt men om jag nu måste välja ut en av Zelected by Houze produkter så väljer jag Lampett Ophelia 2-pack.

 13. Åh vad roligt det vore med så vacker vinst!
  Min favorit på ZBH är Stor box Dottie gold, som jag gärna fyllt med ljusslingan fairytail och med små julgranskulor 🙂
  Kram Anna

 14. Min favorit är keramik serien Zimba Lion. Har muggarna och de är så goda att dricka The ur sedan älskar jag färgerna och formerna på alla delarna i serien.

 15. Mina favoriter är Globe lyktorna. Har haft mina i många år och de får fortfarande vara framme för de är så snygga.

 16. Mina favoriter är Globe lyktorna. Har haft mina i många år och de får fortfarande vara framme för de är så snygga.

 17. Kanske den mest konstigaste kommentar du fått men nej, redan klar med vår lägenhet. Hahaha – hoppas att du förstår mig – vi alla är ju olika. Men tack ändå och du… diggar din blogg (och jag fick en feeling att skriva detta.) Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..