Överraskad man

Överraskad så in i!

Överraskad så in i!

NUUUU kan jag berätta varför jag varit frånvarande, någon blev överraskad =) Nej, det har inte enbart varit armen det har varit en helt annan sak också. Igår fick mannen en annorlunda födelsedagspresent av mig och barnen. Han fick en fest =)

Istället för att det blev de där 15 släktingarna kom även några vänner och arbetskamrater hem till oss så vi var 40 personer. Släkten kom 18:00 och 18.30 ringde det på dörren och där stod alla och sjöng vackert för mannen. Under tiden började släkten plocka fram undangömda bord och stolar, bar in dryck, tårtor och annat, dukade och fixade till sittplatser till 25 till. 18:45 kom Romelebygdens Catering med den goda maten. På dagen hade mannen lagat en maträtt men det blev ett bra komplement på buffébordet.

Det blev galet trevligt! Mannen var nog allt lite rörd och alla vännerna-arbetskamraterna-släkten gjorde allt vad dom kunde för att förgylla hans kväll.

Imorgon har jag tagit semester så att vi kan mysa hela dagen. 

Jag vill verkligen tacka framförallt mina föräldrar som fick köra mig över till Danmark för att köpa varor med alkohol i eftersom jag inte kunde köra själv eller bära ölbackar. Mamma som bakat tårtor och pappa som slitit med bord och stolar. Men även Fredriks familj fick rycka in och rädda upp allt på plats. Vilken fantastisk familj jag har och vilka fina människor vi omges med <3

Tack till alla så kom och tack till älsklingen för att du är du <3

Överraskad

Det var väldigt lugnt och stilla innan det brakade loss!

Mannen satt lugnt och öppnade paket när det knackade på dörren

Folket och maten strömmade in och en väldigt rolig kväll tog fart

Det satt folk typ överallt men det var sådär mysigt trångt =)

Fredriks mamma gav ett kärleksfullt och fint tal till sin son

Cornelia gjorde detsamma <3

Mannen hade bakat kladdkakor och min mamma hade gjort den godaste Ricecrisp tårtan. HÄR är receptet om du vill baka den.

Det blev även bartömning =) Vi dricker så sällan så det var skönt att få öppna skåpet lite!

LOADING..