Mannens dag gick till…

Mannens dag idag, då ska man väl slå på stort och låta honom njuta av livet? 40 år liksom, det går utför nu precis som det gör för mig. Därför fick han göra det bästa med sin älskade fru. Du vet hon som är så fantastisk, snygg och intelligent =).

Vi åkte till Vellingeblomman och IKEA, Jippieeeeee… Eller?

Jag gick ut hårt på morgonen och gav honom pannkakstårta, skönsång och kyssar till frukost. Jag annat att det nog var lite fjäsk för att jag visste att vi skulle till dessa två ovanstående affärer. Mannens mamma bjöd på god fika och lunch dagen till ära.

Ikväll ska vi ut och äta middag bara vi i familjen. Mannen bestämmer vart och i värsta fall straffar han mig efter dagens utflykter…. Vad tror du?

Såg du stormånen inatt förresten? Vackert!

pst…. Sista chansen på tävlingen med Zelected By Houze!!!!

LOADING..