Tävling-Lego

---I samarbete med Lego---

Vinn lego till barnen

Jaaaa jag älskar att få tävla ut leksaker för då jag vet jag att det finns ett barn som får en fantastisk julklapp.
Idag har du har chans att vinna en av två olika produkter, Lego Friends eller Lego Technic Racer*. Det är alltså inte bara en vinnare utan två i denna tävlingen =).

Det bästa är att jag har blivit lovad att vinsten kommer innan jul (med reservation för fel i leveransen av ett visst företag).

För att ha en chans att vinna ska du motivera varför du ska få vinna ett av dessa fina paket.
OBS!!!! Glöm inte att skriva vilken av produkterna du önskar dig i vinst!

Sista chansen att vara med är 9/12 23:59 så SKYNDA!
Vinnaren presenteras här på bloggen!

Lego

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

pst. Glöm inte tävlingen om alla hårprodukter! ds.

 1. Åh skulle så gärna vilja vinna lego friends paketet till min son som älskar lego och framförallt lego friends. Lego är våran favorit leksak och vi kan sitta med det i timmar. Skulle verkligen vilja skämma bort han efter en jobbig graviditet där jag fått satt vårat häng åt sidan då jag varit sängliggandes i 6 månader. Vore så kul att göra han glad.

 2. Technic Racer till mitt yngsta barnbarn ( jag har tio stycken) hade suttit fint
  och min tunna pensionärsplånbok hade blivit jätteglad.

 3. Jag önskar vinna Lego Technic Racer till min son. Han älskar att bygga med Lego och kan göra det länge. Han gillar även radiostyrt och detta är då en kombination av de två. Först bygga ihop och sedan köra. Han skulle älska det.

 4. Åh, vad svårt att välja… Dottern gillar verkligen att leka med Lego Friends. Men, sonen är precis i den åldern då leksaker inte lockar så mycket och att då hitta julklappar gör mig gråhårig onödigt fort. Därför vill jag vinna Lego Technic till sonen så att han inte klistrar fast i telefon och dator.

 5. Jag vill gärna vinna Lego Friends till vår granntös 🙂 Jag är 42 år och hon är 8 år. När hon skrev en lista på vilka hon skulle bjuda på sitt kalas, så skrev hon mig överst på listan över sina bästisar 🙂 Lilla Hjärtat <3 Hoppas på vinst såklart 🙂

 6. I vår familj har lego precis gått ett uppsving igen till min förtjusning. Att sitta och bygga tillsammans är så roligt! Vilket set spelar ingen roll då båda seten går hem hos mina twins!

 7. Hej
  Vill vara med i tävlingen om att vinna ett lego till vårt minsta barn, en envis liten tjej med två storebröder! Hade varit fantastiskt kul att få överraska henne med ett lego friends lego eftersom hon aldrig fått ett lego själv utan bara lekt ibland med storebrorsan , när han tillåtit!
  Mvh Sara

 8. Har två barn som älskar lego, och även vi föräldrar 🙂 Bästa leksaken som funkar för alla åldrar och utvecklar barnens kreativitet.
  Då vi ska på skidsemester efter jul så hade friends paketet passat perfekt med skidtema.

 9. Åh, lego technic racer till min stora kille hade varit bästa julklappen. Så svårt med paket ju äldre barnen blir och vår prins har en muskelsjukdom som begränsar honom i fysisk aktivitet. Lego är så bra eftersom det blir så naturligt att få hjälpas åt och ha roligt tillsammans, även om de är lite äldre. Legobygge kräver inte snabba ben!

  Ha en go kväll och en härlig Adventstid!

 10. Lego Technic Racer hade ju Sebban älskat att pilla med!
  (Motevering) Å med den blir de ju lite mindre spel på plattan 🙂

 11. Jag skulle vilja vinna lego friends till min yngsta son som fyller år precis innan jul, han hade älskat det 🙂

 12. Åh jag vill såå gärna vinna lego technic så jag kan få mina grabbar att slita sig från all skärmtid utan att det blir tjafs och konflikter.
  Vi behöver en trevlig stund tillsammans <3

 13. Om jag vinner så vill jag ha friends lego,har barnbarn som älskar att bygga sånt kul att ha nåt nytt när dom hälsar på.Håller tummarna nu =)

 14. Kära Fnulan! Älskar din blogg och din omtanke för alla även de med funktionshinder. Har en dotter med autism som älskar lego friends då de finns en tydlig struktur i byggandet. Hon skulle älska att få den i julklapp !

 15. Eftersom jag inte kan åka skivor så upplever jag gärna skidsemestern med lego istället.
  Önskar lego friends till mig o dottern

 16. En legotokig son som är väldigt kräsen med vilket lego han vill ha, det är bara chima och ninjago som står på önskelistan och har gjort i flera år. Tror att han hade gillat rekniklego om han bara gett det en chans. ..

 17. Jag skulle vilja vinna lego friends till min dotter, även om det är jul och hon får julklappar så fyller både hennes bror (min son) och hennes kusin år nu i december. Hon hade blivit så glad om hon kunde få en extra julklapp för att hon är en så bra storasyster

 18. Mina loppor skulle gärna vilja vinna lego friends, varför? Frågar man dom får man svaret ”för vi har inte det” Ibland är det enkelt
  Men snälla mamma kommer ju gömma det fram till jul och ge dom det som en gemensam julklapp, lär ju bli spännande för oss alla i familjen Men de är överens i bland, så kan bli bra övning

 19. Med snart sju barnbarn skulle det vara bra att ha lite mera sysselsättning till dem när dem kommer hit. Lego Freinds gillas skarpt av flickorna så den önskas om jar har turen att vinna.

 20. Det här skulle kunna vara det absolut bästa enligt min 11-åring att få, Lego Technic Racer står högt upp på hans långa önskelista, ja han skulle bli så lycklig och toppen må! Och jag som mamma blir glad när mitt barn har tindrande och glada ögon, jag vill till jul överraska min son! Lego går att bygga om och om igen, ensam eller ihop med en legoälskande vän! Rimma är egentligen inte min grej, men jag gör allt för dig! (Från en mamma till sin älskade son Alex)

 21. Åh min 12 årige son önskar sig lego i julklapp, han älskar att bygga. Hade varit så kul att vinna då jag varit sjuk i snart 2 veckor och börjar känna mig lite stressad inför att hinna med julklappsinköpen. Lego technic racer hade passat honom perfekt

 22. Oj tror jag kommenterade på fel inlägg..
  Jag är i år julgivare via Giving People. Dvs jag hjälper en familj med julmat & julklappar.
  Vilket som av paketen hade passat till barnen.
  Kram❤️

 23. Vi älskar lego i alla dess former här hemma. Min flicka fyller 4 år på juldagen och hennes största önskan i både julklapp och present är ”SMÅlego”, så tänk att få ge henne ett eget Lego Friendspaket så slipper hon sno av syrran när legoandan faller på.

 24. Ååå Lego Technic skulle jag vilja vinna! Varför? För att som en tradition här hemma, så får alltid sonen en första julkapp på morgonen (tradition från min egen barndom) och då blir det alltid något man kan ”fördriva tiden” med, tills mormor och morfar kommer och julafton börjar på riktigt! Det brukar vara Lego eller någon bok han önskat sig, denna vinsten skulle ju vara som handen i handsken!!

 25. Min son Anton en hejare på att bygga med lego är, minsta lilla bit han håller kär.
  En Lego Technic Racer skulle göra honom så glad. Ritningen ett nöje i sig skulle vara.
  Han är ju min söta, snälla och rara.

 26. Techniclegot vore en perfekt present till mina systersöner att få när de kommer till Sverige. De bor i Usa men är i Sverige hela sommaren och de älskar lego.

 27. Det hade varit en perfekt julklapp till en pojke som inte alltid har det så lätt. Jag jobbar som stödperson till honom och det är sällan som jag ser den lyckan i ögonen hos honom som när legot åker fram. Han hade älskat lego technic racer

 28. Hej!

  Min dotter lilla Li skulle bli övelrycklig om hon Lego Friends i julklapp! Flera timmars lärorik förströelse som stimulerar fantasin!

 29. Önskar vinna lego friends till mina två tjejer 8 o 6 år. Men är värdelös på motivering förutom att de är galna i Lego.

 30. Åh….vilka bra tävlingar på din blogg. Detta skulle jag vilja vinna till min 7 åriga dotter som ÄLSKAR lego friends. Vinner vi det så har hon sysselsättning ett par timmar och jag kan njuta av en kopp kaffe och bara se lyckan i hennes ögon när hon bygger ihop det.

 31. Jag önskar vinna Lego Friends till min dotter som har haft det lite tufft sedan hon började nollan. Och jag tänker inte ge den i julklapp om jag vinner utan då skulle det bli en överraskning en helt vanlig vardag!

 32. Motivering: Jag skulle vilja ge Lego Friends till min dotterson. Blir nämligen sur över att jag själv ramlar in i fällan och köper ”kill-leksaker” till honom och ”tjej-leksaker” till hans syster. Grabben ÄLSKAR ju färger och har fantasi som räcker mer än väl för att driva en fjällstation.

 33. Jag hoppas vinna Technic-legot till min son Adrian som är 5 år och verkligen i den riktiga Lego-åldern. Han bygger långa varje stunder, och kan följa beskrivningen lika bra som han bygger fritt ur fantasin. Att detta set rekommenderas från 9 år är bara bra, dels får han lite utmaning och dels passar det bra för oss föräldrar att bygga tillsammans med honom. Så mycket glädje som Lego skänker och har skänkt mina barn så tycker jag det är en av världens bästa leksaker!

 34. Jag skulle vilja vinna Lego Friends till min dotter Isa, som är så snäll och hjälper till här hemma med hushållssysslor i väntan på lillasyster som ligger i mammas mage. Det skulle bli en jättefin julklapp, för hon gillar att sitta och pyssla men har inte så mycket eget Lego. Då skulle storebror kunna få ha sitt Bilar-Lego i fred!

 35. Med ett nytt lego i vårt hus,
  Kommer barnen bli lugna som ljus,
  Detta vore fantastiskt till min stora son att vinna,

  Att vi en
  Massa kvalitetstid under jullovet ska hinna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..