Pappa är bäst

Pappa är alltid bäst

Pappa är alltid bäst

Pappa är bäst här hemma, ingen tvekan om den saken. Du vet…. av ungar och fyllehungar får man höra sanningen- ibland svider den mer än annars.. Idag fick jag höra varför pappa var så mycket bättre på att vila med.

– Pappa har inte bråttom
– Pappa låter tv:n vara på
– Pappa somnar också
– Pappa myser

Jaha, jaja då slipper jag om jag nu är så dålig på det! Från och med nu så vägrar jag att vila barn! Skönt det ju! Nä, jag är inte martyr alls, var får du det ifrån?

En fråga till dig kloka läsare. På bilden ser du en efterrätt som det bjöds på Skånes Djurpark under julkvällen. Det smakade som munkar men med citronsmak i. Jag minns att jag fick det som liten. Mannen och hans familj hade inte ätit det innan. Är det skånskt? Eller kanske rent av danskt?

Pappa är bäst

LOADING..