MIN födelsedag

FÖDELSEDAG

FÖDELSEDAG

TACK för alla grattis på min födelsedag!! Vad fina ni är. Nu ska jag visa dig hur bortskämd jag blev av familjen i morse. Mannen min känner mig verkligen!!

Självklart frulle på sängen med favoritkakor, mannens nybakade bullar och gott kaffe

Jag fick en värmefilt, ÄNTLIGEN! Min man vill inte ha någon värme på natten och jag ligger och fryser ihjäl. Nu kan jag inte klaga mer!! Smart drag av maken!

Mannen är nog också trött på mitt smällande med det gamla tangentbordet. Jaja, jag suckade, stönade och svor över tröga tangenter om jag ska erkänna. Därför fick jag ett nytt tangentbord! Och att det är rosa!!! Min man alltså…. Han känner din kvinna. Just nu skriver jag på det och det är exakt ett sådant jag vill ha… Påminner om min Mac dators =) Älskar när tangenterna ligger lågt ner och att de är ”mjuka”. Förstår du vad jag menar? Vi var och kollade på många men jag är alldeles för kräsen. Nu är det äntligen rätt!!!

Förlåt men jag måste visa ”musen”. Det är den svarta du ser på bilden (på laddning här annars är den trådlös). Det är precis som en penna! Jag håller på att lära mig det och halkar runt lite på skärmen med min pil. Jag lär mig säkert så småningom =). Kärleken fick äran att installera allt.

födelsedag

Och den finaste presenten då… Jo det är oftast de enklaste som en fantastisk teckning från ett av sina barn <3

LOADING..