Sjukligt beroende

Jag har ett sjukligt beroende

Jag har ett sjukligt beroende

Helt ärligt så jag har ett sjukligt beroende, och det är så äckligt, JAG VET. Jag vet också att jag definitivt INTE är ensam om att ha denna åkomma. Jag säger bara en sak Dr. Pimple Popper…

Det är EXAKT det som står, det är en läkare som specialiserat sig på att trycka ut finnar (och annat mög). Hon gör det på Instagram, Youtube, Facebook och överallt på film. Förstå att det är TVÅ komma SEX MILJONER som följer hennes instagram. Ja, du läste helt rätt 2,6 miljoner.. Så det kan inte bara vara jag som älskar att se på sånt äckligt.

Jag förstår inte hur jag kan frossa i det. Det är en konstig och osmakligt härlig känsla på något sätt, nästan så att det vattnas i munnen. Min man har ALDRIG finnar och det surar jag över. Då får jag titta på äckelfilmer istället. Med andra ord är det mannens fel =)

Du som bor i Skåne, håll koll på bussarna =) Just nu sitter där en liten Mira på en del utav dom! Det var det vi gjorde en dag i oktober. Ta gärna ett foto till mig om du ser och maila till malin@fnulan.se.

OBS GLÖM INTE, sista chansen att vinna proffsfönen från ghd!! Tävlingen hittar du HÄR.

Nä nu ska jag googla mer finnar….

Sjukligt beroende

Detta är från fotograferingen =)

 

  1. Jag gillar också att titta på sånt,det blir nästan ett beroende. Fast jag förstår dom som tycker det är äckligt,för det är ju det….men ändå. Jag tycker även om att titta när dom opererar folk på tv,bara det inte är barn,eller djur,då kan jag inte titta. Min man tycker jag är ”knäpp” som ser på det,men om dom visar någon som te x äter larver,då vill jag bara kräkas. Haha så du är inte ensam.

  2. A men asså HUR JÄKLA ÄCKLIGT!!!! Behöver inte äta mera av middagen av bara tanken av det du berättade att du kollar på .
    Tur att Mira va m på bild o neutraliserar min känsla .
    Kram på dig äckelStina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..