Lura inte mig

Försök inte lura mig gosse

Försök inte lura mig gosse

Måndag idag. Ingen bra dag måste jag säga. Jag är för trött för måndagar helt enkelt. Dom är helt onödiga och det bästa med dom är att det är en dag närmre den kommande helgen. Så det så. Jag ser inte det många säger att det är starten på en ny och härlig vecka. Vem försöker ni lura?

Härliga Mira susar fram genom Skåne, så himla, kul nu börjar det strömma in en massa mms och mail med bilder på Mira alla sett runt omkring i Skåneland. Minns du att vi var på ett hemligt uppdrag en dag? Jo, det var fotografering samt film till Skånetrafiken =). Så ser du någon buss så ta en extra titt för det är stor chans att det är Mira som pryder den =). Bebisen är min vän Zaras lilla Ella.

Här är två bilder jag fick av Yvonne =) TACK!

lura

Och till lite vinnare då!!

Det stora paketet med lyx till håret vinner LOLLO
Vinnare av Lego Friends: Erik
Vinnare av Racern: Therese Pakkonen
Och hårfönen från GHD: Therese
=)
GRATTIS!! Maila till mig på malin@fnulan.se från den mail du skrev i kommentaren.
Är ni flera med samma namn är det din mailadress jag avgör vem vinnaren är =)

LOADING..