Pappas tjej i mammas fotspår

Mira går i mammas fotspår….

Mira går i mammas fotspår….

Vems fotspår går du i? Jag vet vems Mira trampar vidare i och jag surar för det en del faktiskt.
I går var det lucia på skolan. Så vackert det var, så stämningsfullt och så fantastiskt. Och idag ska klassen gå lussetåg på äldreboendet i byn och Mira läääängtar efter att få se hur de gamla bor. Hon har ju ”aldrig varit med om det”, som hon sa.

När jag och mannen skulle lämna skolan och lussefikat började hon nästan gråta. Eller nu ska jag skriva rätt. När PAPPA skulle gå var hon gråtig.
Denna tös är så pappig, det är nästan så att jag blir avundsjuk på riktigt. Underbart att dom har en sådan fin relation, men JAG då? Cornelia var också pappas tös och jag var (är) det också. Är det så? Är alla flickor närmre papporna? Hur ser det ut för din del?

Älskade unge och älskade man, ni är minsann ett ni!

Har du sett att Mira har EN smilgrop? Visst är det lite kul =)

Mira, så glad och stolt för alla sånger dom hade lärt sig.

fotspår

Och glädjen var stor när hon för en gångs skull fick använda långa och hängande örhängen. Visst är dom fina? Vi köpte dom på H&M

 

 1. Mira är så himla söt med eller utan skrattgrop, fast det är väldigt fint med skrattgropar jag har själv en på höger sida ha ha

 2. Jag gråter vid alla avsked, som liten o som vuxen. Just nu fixar jag inte att ens tänka på vissa för mig viktiga personer så börjar underläppen darra.
  Mira o jag har en varsin smilgrop vi, så gulligt ää på Mira iaf .

  1. Åh ni är speciella ni två, tillsammans.
   Vilken tur att vi inte träffas då, för tårar tycker jag inte om 🙁 Men om man inte säger hejdå kan man inte säga hej igen =)
   KRAM

 3. Jag har alltid varit pappas flicka, trots att han är en idiot, mildt sagt.. Äldsta pojken är mammas pojke. Medan äldsta dottern och yngsta pojken är pappas. Ska bli intressant att se vem yngsta dottern föredrar 🙂

  Jag har också EN smilgrop, yngsta dottern har också fått, den enda som fick det, även hon bara en och jag smälter lite varje gång jag ser den, så gulligt!

  1. Vad tråkigt att läsa om din pappa.. Men föräldrar älskar man väl ändå trots fel?
   Men vad många som bara har en, vad coolt!!!
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..